پنجشنبه 11 تير 1405 , 12:53




بهیاد سید شهیدان اهل قلم
تو زودتر از زمان رجعت برگرد!
فاش نیوز - آقا سید مرتضی، سید شهیدان اهل قلم، سلام علیکم؛
شاید نسل جوان خیلی با شما آشنا نباشد خصوصا که مدت هاست صدا و سیما هم فرصت روایتگری از فتح را از دست داده است.
اما برای مسنترها که روزهای فتح و ظفر بر دشمن بعثی را به یاد دارند، روایت فتح شما هنوز هم خاطرهانگیز است. شما در روایت فتح، بر قلم، همچون فرماندهای دوراندیش بودی که آن را برای فتح قلههای روایت حقیقت، مدیریت و با آن زبان و بیان بهشتیگونهات راوی فتوحات میشدی و مجاهدت مردان خدا را بازگو میکردی.
آقا سیدمرتضی در این ایامی که صهیونیسم جهانی دو جنگ بر ما تحمیل و مصیبتهای بیشماری و از همه مهمتر شهادت قائد عظیمالشأن جهان بر ما وارد نموده، بسیار به تو نیاز داریم تا همه آنها را روایت کنی و بگویی که چگونه فرزندان خامنهای هیمنه آمریکا و صهیونیست را شکستند. به تو نیاز داریم تا دوباره مقاومت امت مبعوث شده و ایستادگی جمهوری اسلامی را در مقابل لیبرالیسم و جبهه کفر و شرک را روایت کنی.
آقا مرتضای عزیز، بازگرد و حادثه بزرگ بر روی دوش گرفتن عزت اسلام، خامنهای شهید را برای جهانیان روایت کن. زود بازگرد. زودتر از زمان رجعت بازگرد. منتظرت هستیم.
|| دکتر سیدمحمدرضا میرشمسی

















