شناسه خبر : 126285
سه شنبه 20 مرداد 1405 , 15:29
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

تاکور شود آنکه نمی‌تواند این اقتدار را ببیند

فاش نیوز - ای خاک دو عالم بر سرتان که نسبت به دشمن قدار این‌قدر ذلیل هستید، ولی نسبت به هموطنان دلسوزانه طعنه‌زن هستید. اصلاح‌طلبان بی‌خاصیت روزنامه هم‌میهن و سازندگی از اول هم دشمن ایران و ایرانی بوده و هست؛ چون پایه‌گذار این دو روزنامه رفسنجانی و خاتمی هستند که متأسفانه هر دوی این‌ها ضد سپاه و بسیج و ارتش هستند. کلاً با نیروهای مسلح دشمنی داشتند؛ چون کسانی که وقت می‌گذاشتند که نیروهای مسلح را .... کنند، این دو نفر همیشه در صف اول بودند و شاگردشان روحانی و ظریف غرب‌گرا. اگر توجه جدی امام شهید نبود، الان از ایران و ایرانی هم خبری نبود. این منافقین که گفتم ایران را به ایرانستان تبدیل کرده بودند. هم از روحانی فیلم هست که می‌گوید ارتش را منحل کنید و نیروهایش را اعدام کنید و هم از رفسنجانی فیلم هست که با شدیدترین الفاظ به نیروهای امنیتی و انتظامی و سپاه حمله کرده بود و حتی می‌گفت که این خائنین دور و بر حضرت امام شهید را گرفتند و نمی‌گذارند آقا تکان بخورد. کافر همه را به کیش خود پندارد. فکر می‌کرد که امام شهید هم با خودش هم‌نظر هست، ولی خیال باطل. اگر اطلاعات و نیروهای مسلح صددرصد از امام شهید حمایت نمی‌کردند، رفسنجانی و خاتمی و روحانی همان دوم خرداد ۷۶ جایگاه رهبری را اشغال می‌کردند. این‌ها، این چند نفر، از نیروهای پیرو ولایت فقیه کینه به دل داشتند و هر چند وقت یک‌بار تلاش می‌کردند که زهرشان را به این‌ها بریزند، ولی با درایت و امامت امام شهید تیرشان به سنگ می‌خورد و بیشتر کینه به دل می‌گرفتند. ولی کور خواندید، منافقین از خدا بی‌خبر! نیروهای اطلاعات و امنیت و انتظامی و بسیج هرگز پشت ولی فقیه و جانشین امام زمان را خالی نمی‌کنند تا کور شود آن‌که نمی‌تواند این اقتدار را ببیند.

به نیروهای اصلاح‌طلبان می‌گوییم: کور خواندید. هرچه تلاش کنید که ما به اربابانتان باج بدهیم، هرگز آن روز را نخواهید دید و ان‌شاءالله هر کسی که با رهبر عزیز ما دشمنی کند، ما هم تلاش می‌کنیم تا این آرزو را به گور ببرد. چرا این‌قدر شما در برابر دشمن غربی ذلیل هستید؟ همتون هم مثل هم هستید، از رئیستون تا ذیلتون ذلیل دشمن هستید. چون دشمن از شماها آتو دارد. فکر می‌کنم شما هم مثل عرب‌ها یه چیزهایی دست صهیونیست‌ها و غربی‌ها دارید که این‌همه طرف دشمن را می‌گیرید وگرنه هر مرد و زن آزاده‌ای که دشمن به خاکش حمله کند و بزرگش را به شهادت برساند و هزاران نفر از بهترین و نخبه‌ترین آدم‌های کشورش را به شهادت برساند و صدها کودک بی‌گناه را در سر کلاس درس خواندن به شهادت برساند، دیگر حرف از دوستی و مذاکره نمی‌زند. ولی شما اصلاح‌طلبان از آن گروه جدیدی هستید که آدم نمی‌داند به شما چه بگوید و انصافاً هم حق دارید، چون رئیستان با سگ نماز می‌خواند که آدم از خجالت آب می‌شود در برابر خداوند تبارک و تعالی، ولی شما حتی یک اعتراض جزئی هم از ایشان نکردید. ای خاک دو عالم بر سرتان، نه مسلمانیتان معلوم هست، نه لائیک بودنتان که آدم بداند با شما چکار کنه.

|| ایرانی

 

اینستاگرام
سلام ، در طول جنگ تمام ملت ایران و ملتهای جهان از حقیقت نظام اسلامی مطلع شدند اما برخی افراد که طبق اعلام ترامپ حدود 5100 آقازاده در آمریکا ساکن هستند باید به امریکا باج بدهند و از جیب مردم حساب 5100 آقازاده را پر از دلار کنند بنابراین ایکاش یک ارگان فرا ملی تشکیل شود تا کلیه حساب های مسئولان را فارغ از جناح و حزب رسیدگی کنند و چنانچه خیانتی متوجه مسئولان فاسد باشد با قاطعیت کامل رسیدگی کنند.
اکنون مردم ایران بخوبی از فساد در سیستم مطلع هستند و بشدت خواستار برخورد قاطع با مفسدان هستند. میتوانیم پیش بینی کنیم در انتخابات آینده شعار مبارزه با فساد نسبت به شعار مذاکره بسیار طرفدار خواهد داشت.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi