شناسه خبر : 127189
چهارشنبه 25 شهريور 1405 , 11:21
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

نشست مشاورین وزرا و دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران برگزارشد

فاش نیوز - معاون فرهنگی بنیاد شهید گفت: حضور مردم در میادین نشان‌دهنده پیوند عمیق آنان با آرمان‌های انقلاب و شهدا است.

خبرگزاری تسنیم، یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشاورین وزرا و دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران که به میزبانی وزارت نفت برگزار شد، گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رسالت اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران است و باید با برنامه‌ریزی دقیق، پژوهش‌های کاربردی و هم‌افزایی میان نهاد‌ها و دستگاه‌های فرهنگی، این گفتمان ارزشمند را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

وی افزود: اجرای سیاست‌های کلی نظام در امور «ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران» که در سال 1389 توسط رهبر شهید انقلاب، امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (قدّس‌الله‌نفسه‌الزکیه) ابلاغ شد، مبنای برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید است و باید با همت جمعی و همکاری مشاورین وزرا در امور ایثارگران به اعتلا، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و تفکر بسیجی در جامعه و نهادینه ساختن آن در اندیشه، باور، منش و رفتار مردم و مسئولان اثرگذار باشیم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت تعامل و هم‌افزایی میان نهاد‌های فرهنگی، اظهار داشت: خوشبختانه در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، تعامل خوبی میان بنیاد شهید و سایر نهاد‌ها شکل‌گرفته و باید این ارتباط را تقویت کنیم. پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه مقاومت، ازخودگذشتگی و ایستادگی به‌دست‌آمده و این مسیر همچنان باقوت ادامه دارد.

سلیمانی در ادامه گفت: دفاع مقدس ما سیمای زمینی آیات الهی است. تاسوعا، عاشورا و ایام شهادت ائمه، تکرار نیستند؛ بلکه یادآور تجلی حقانیت نظام و ایستادگی ملت ما هستند. باید این گفتمان را زنده نگه داریم و به نسل‌های جدید منتقل کنیم. حضور آگاهانه، پرشور و مخلصانه مردم در میدان‌های انقلاب و دفاع نشان‌دهنده پیوند عمیق آنان با آرمان‌های انقلاب و شهدا است. مشاورین وزرا باید با استفاده از ظرفیت‌های وزارتخانه‌ها، گفتمان ایثار، مقاومت و ازخودگذشتگی را به بدنه جامعه منتقل کنند و نگذارند این فرهنگ ارزشمند در فضای اداری محدود بماند. این نقش پل ارتباطی میان بنیاد شهید و وزارتخانه‌های متبوع خود، بسیار مهم و زمینه تعامل هرچه بیشتر را فراهم می‌آورد.

وی به برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و گفت: اولین یادواره ملی شهدای کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از سال‌ها برگزار شد. در سازمان بنیاد شهید فرزندان شهدای توانمندی داریم که در عرصه‌های هنری، ادبی و فرهنگی خوش درخشیده‌اند و باید این ظرفیت‌ها را برجسته کنیم. برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت از دیگر برنامه‌های ملی بود که در سال گذشته برگزار شد. در شرایط کنونی با همت جمعی و ارتباطات مشاورین محترم در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها می‌توانیم برنامه‌های اثرگذاری را اجرا کنیم و از همه عزیزان می‌خواهم که در کنار حضور فعال در مراسم‌های فرهنگی در برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها مشارکت فعال داشته باشند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با تأکید بر لزوم وحدت و همدلی در جامعه، گفت: دشمن از وحدت ما هراس دارد. باید با تکیه‌بر گفتمان شهدا و وصیت‌نامه‌های آنان که همواره بر وحدت، همدلی و اطاعت از مقام ولایت تأکید دارند، در مسیر تعالی فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم. 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi