23 مهر 1405 / ۰۳ جمادى الأولى ۱۴۴۸
شناسه خبر : 127257
شنبه 28 شهريور 1405 , 11:36
شنبه 28 شهريور 1405 , 11:36


آمریکا در ایران سفارت ندارد ولی سفیر دارد!
حسین شریعتمداری
زینب کبری(س) شخصیتی تاریخساز و هویّتآفرین
سیدابوالحسن موسوی طباطبایی
روبیو و جای خالی نیچه
سیدمهدی حسینی
آینهای مقابل دولت
سید محمدعماد اعرابی
نفهمید «حریفت ما هستیم» یعنی چه؟
محمد ایمانی
مردم قربانی آزمونوخطای سامانهها
سیدرضا موسوی فاضل
زبان فارسی، میراث ماندگار هویت ایرانی
محمدرضا الهی
اصلاحات واقعی، نه تسلیم در برابر مافیا و رانت!
علیرضا ضابطی سیستان
حافظکشی بهرسم دیوانگان!
غلامرضا صادقیان
یمن اگر این «اینشتین»ها را داشت!
جعفر بلوری
حکمرانی در آینه عهدنامه مالک اشتر
صدیقه شاکری


پرچمگردانی محسن ژاپنی در ۲۰۰ شب تجمعات
فاش نیوز - محسن میرزایی معروف به «محسن ژاپنی»، از غواصان عملیات کربلای ۴ بود که از ۲۰۰ شب گذشته در تجمعات شبانه مقاومت در مشهد مقدس، پرچم به دست پای ایران ایستاده است.

خبرگزاری فارس؛ محسن میرزایی، معروف به «محسن ژاپنی»، آزاده دفاع مقدس و از غواصان عملیات کربلای ۴ بود که از ۲۰۰ شب گذشته در تجمعات شبانه مقاومت در مشهد مقدس، پرچم جمهوری اسلامی ایران را در دست گرفته است.
این حضور، غیرت نسلی را نشان میدهد که در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله با غواصی در دل اروند و ایستادگی در برابر دشمن بعثی به میدان رفت و طعم اسارت را چشید و امروز نیز در برابر جنگ و فشار دشمن، پرچم ایران را برافراشته نگه داشته است.

محسن میرزایی که بهخاطر مدل صورتش از هنگام اسارت در بین عراقیها معروف به ژاپنی شده بود، اصالتا افغانی تبار بود که به علت علاقه به نهضت امام خمینی(ره) و ایران بهعنوان داوطلب بسیجی به جبهه آمده بود. او بعد از شرکت در چندین عملیات بزرگ از جمله والفجر ۸ در فاو، بالاخره دی ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ به اسارت نیروهای صدام در آمد و بعد از ۴ سال اسارت به کشور بازگشت. او هم اکنون در مشهد مقدس سکونت دارد. او بهپاس خدمات خالصانهاش به ایران تابعیت ایرانی دارد و همچنان بسیجیوار پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستاده است.
|| فاطمه ملکی


شهیدی که توفیقات موشکی امروز یمن مدیون اوست
سیدهفاطمه ساداتکیایی
دیر آمدی، بلیت راهرو به تو رسید
جعفر طهماسبی
جاسوسان؛ حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش
سردار «رفیعی آتانی»















