شناسه خبر : 127292
یکشنبه 29 شهريور 1405 , 10:22
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

افتتاحیه جشنواره تئاتر مقاومت دوشنبه برگزار می‌شود

فاش نیوز - آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت، دوشنبه 30 شهریور در برج آزادی برگزار می‌شود.

خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت با پایان یافتن بخش‌های مقدماتی و در آستانه آغاز رقابت‌های اصلی، روز دوشنبه سی‌ام شهریور ساعت 15:30 در سالن اصلی مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی با حضور هنرمندان، مسئولان فرهنگی و علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید

رونمایی از مجموعه نمایشنامه «8 صحنه از جنگ رمضان» شامل هشت اثر تازه از نویسندگان تئاتر کشور با تمرکز بر رویدادها و واقعیات جنگ رمضان بخشی از این مراسم است.

همچنین در این مراسم از خانواده شهدای جنگ 12 روزه و رمضان تجلیل می‌شود.

دبیرخانه جشنواره جهت تسهیل در تردد شرکت‌کنندگان و مهمانان این آیین، هماهنگی‌های لازم را انجام داده و امکان استفاده از پارکینگ مجموعه واقع در ضلع جنوب غربی میدان آزادی برای مدعوین فراهم شده است.

بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت با شعار «ایران، صحنه جاودان مقاومت» با دبیری محمد کاظم‌تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح، از نیمه دوم سال 1404 آغاز شده و تا ابتدای پاییز 1405 ادامه دارد. 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi