شناسه خبر : 127310
یکشنبه 29 شهريور 1405 , 12:23
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

دسترسی به بیش از ۵۰ هزار سخنرانی رهبر شهید انقلاب

فاش نیوز - معاون پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی گفت: بیش از ۵۰ هزار سخنرانی جامع رهبر شهید انقلاب اسلامی در دسترس است و هر قشری متناسب با کار خود می‌تواند سخنان رهبر شهید را بازخوانی کند تا بتواند در مسیر موفقیت و اعتلای کشور گام بردارد.

دفاع‌پرس، «محمد اسحاقی» معاون پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی و تاریخ‌نگار و نویسنده حوزه دفاع مقدس در نشست تبیینی سیره و مکتب رهبر شهید انقلاب اسلامی که در تالار مهران موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی نشان دهنده یک ایثار بزرگ برای دفاع از کشور بود. 

محمد اسحاقی


وی افزود: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی را در حقیقت می‌توان با شهادت سید الشهدا مقایسه کرد که ابعاد گوناگونی دارد. 

اسحاقی با اشاره به اهمیت بررسی و سیره امام مجاهد شهید، گفت: ابعاد شخصیتی امام شهید جای بررسی و تبیین دارد؛ رهبر شهید انقلاب اسلامی فردی اندیشمند، صاحب تفکر و معنوی بودند که در حل مشکلات کشور نقش موثری را ایفا کردند.

وی یادآور شد: باید نسبت به شناخت منظومه فکری رهبر شهید انقلاب اسلامی توجه داشت؛ رهبر شهید انقلاب یک عالم ربانی و یک مجتهد جامع الشرایط و یک فرد تلاشگر برای اعتلای همه جانبه ایران اسلامی بود. 

 معاون پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی تاکید کرد: بیش از ۵۰ هزار سخنرانی جامع رهبر شهید انقلاب اسلامی در دسترس است و هر قشری متناسب با کار خود می‌تواند سخنان رهبر شهید را بازخوانی کند تا بتواند در مسیر موفقیت و اعتلای کشور گام بردارد. 

وی تاکید کرد: رهبر شهید انقلاب اسلامی در تبیین مسائل سیاسی بسیار توانمند بودند و تمامی سخنان ایشان با منبع و برگرفته از قرآن شریف بوده است؛ ما باید سیره رهبری را بشناسیم و بر اساس آن انقلاب اسلامی را به اعتلا برسانیم و طرح‌های پیشرفت ایران اسلامی را به سرانجام برسانیم. 

 معاون پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تهدیدات رییس جمهور آمریکا و تلاش جمهوری اسلامی ایران برای حفظ استقلال کشور، یادآور شد: انقلاب اسلامی بهترین مدل برای استقلال کشور است و امروز دشمن تلاش می‌کند تا انقلاب اسلامی را برای استقلال طلبی از دور خارج کند که این تلاش‌ها تاکنون همه شکست خورده و مسئولین نظام و ملت بزرگ ایران محکم در صحنه ایستاده‌اند. 

وی با اشاره به رشادت‌های رزمندگان اسلام و ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان تصریح کرد: ۵۰ سال است که دشمن به روش‌های مختلف توطئه می‌کند و هم اکنون هم در وضعیت جنگی هستیم اما ملت محکم در صحنه ایستاده است. 

اسحاقی تاکید کرد: دشمن فکر می‌کرد همانطور که ونزوئلا را به زانو در آورده می‌تواند ایران را هم به زانو در بیاورد، در حالی که ایران محکم در صحنه ایستاده است؛ همچنین مشاهده می‌کنیم که هیمنه دشمن در هم شکسته شده است.

معاون پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی گفت: ایستادگی ملت، بیداری ملت و ایستادگی مسئولین موجب شده تا با اراده خداوند ملت بزرگ ایران پیروز شوند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امسال قرار است همزمان با برگزاری اولین سالگرد قائد شهید، همایش سیره و مکتب رهبری را برگزار کنیم و زمان دریافت مقاله تا سی‌ام آبان خواهد بود.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi