شناسه خبر : 127382
چهارشنبه 01 مهر 1405 , 08:40
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

با افزایش عوارض ثانویه مجروحیت، درصد جانبازان هم بایدافزایش یابد

فاش نیوز - چنانچه عوارض ثانویه مجروحیت جزو درصد جانبازان محاسبه نشود این قانون از نظر حمایتی فاقد ارزش خواهد بود.

شایان ذکر است مصرف انواع داروها و عکس‌برداری مکرر که موجب اشعه است و تعداد مکرر بیهوشی برای انواع جراحی و موارد دیگر می‌بایست به مجروحیت جانبازان افزوده شود.

برای مثال قبل از جانبازی دارای مقام اول دومیدانی و مقام دوم شنای کرال سینه و مقام دوم وزنه‌برداری بودم لیکن مصرف بیش از چهل سال داروهای آرام‌بخش قوی و اعصاب و روان و بیهوشی مکرر برای جراحی و انواع عکس‌برداری با اشعه ایکس و غیره به گرفتگی رگ‌های قلب و جراحی قلب باز منجر شده که توان بسیار زیادی را گرفته و هیچ‌گونه درصدی ندارد؛ بنابراین اگر بنیاد بخواهد فقط برای درمان مجروحیت درصد بدهد می‌بایست عوارض مجروحیت را حساب کند؛ زیرا مجروحیت‌های چهل سال قبل اگر همچون اعصاب و روان لاعلاج نباشند با انواع جراحی به درمان نسبی رسیدند و معمولاً درصد ناچیز دارند.

|| محسن ناطق

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi