شناسه خبر : 127598
سه شنبه 07 مهر 1405 , 15:40
اشتراک گذاری در :

رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران خبر داد:

لایحه ایثارگران یک ماه دیگر به مجلس ارسال می‌شود

مجلس و ریاست آن، به همراه بسیاری از نمایندگان، به‌طور جدی پیگیر این موضوع بوده‌اند و بر ضرورت ارسال هرچه سریع‌تر لایحه به مجلس تأکید کرده‌اند تا ...

فاش نیوز - رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس در یک نشست خبری از ارسال لایحه ایثارگران تا یک‌ماه آینده به مجلس خبر داد.
                                                                                                           

 فتح‌الله حسینی در این نشست، با اشاره به هدف برگزاری نشست خبری گفت: باتوجه‌به مشکلات و مسائل متعددی که در حوزه ایثارگری وجود دارد، هدف از برگزاری این جلسه بررسی مطالبات رزمندگان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است.
 رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس تصریح کرد: این عزیزان در دوران دفاع از انقلاب و کشور وظیفه خود را به‌خوبی انجام داده و وفاداری و ایثار خود را ثابت کرده‌اند، اما امروز مهم‌ترین مطالبه آنان پیگیری حقوق و مطالبات قانونی و به‌ویژه تصویب و اجرای لایحه ایثارگران است.
 وی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم بگوییم که دولت در این زمینه کوتاهی کرده است؛ بنده خودم در جریان مسائل و مشکلات موجود هستم و می‌دانم که به دلایل مختلف، فرصت کافی برای رسیدگی و ارسال این لایحه فراهم نشد.
 رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس با طرح این سؤال که چرا لایحه ایثارگران طی یک سال گذشته از سوی دولت به مجلس ارسال نشده است، گفت: بر اساس اطلاعاتی که ما دریافت کرده‌ایم، یکی از دلایل اصلی موضوع بار مالی این لایحه بوده است. بر اساس‌نامه‌ها و اظهارات مطرح‌شده، اعلام شده بود که اجرای این لایحه حدود ۱۶۷ همت بار مالی دارد و به همین دلیل سازمان برنامه‌وبودجه آمادگی پذیرش این موضوع را نداشته است.
 حسینی ادامه داد: مخالفت یا نگرانی سازمان برنامه‌وبودجه در این زمینه یکی از مهم‌ترین موانعی بود که در این مدت وجود داشت. طبیعتاً مسئولان مربوطه نیز ممکن است برای این موضوع استدلال‌هایی داشته باشند و شرایط اقتصادی و جنگی کشور را مطرح کنند، اما در نهایت لازم است درباره این مسئله پاسخ روشنی ارائه شود.
 وی در ادامه اظهار کرد: مجلس و ریاست آن، به همراه بسیاری از نمایندگان، به‌طورجدی پیگیر این موضوع بوده‌اند و بر ضرورت ارسال هرچه سریع‌تر لایحه به مجلس تأکید کرده‌اند تا مجلس بتواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن آن را بررسی، تصویب و نهایی کند.
 رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس گفت: صبح امروز نیز این موضوع را پیگیری کردیم و اعلام شد که حداکثر ظرف کمتر از یک ماه، لایحه از سوی دولت به مجلس ارسال و روند نهایی آن آغاز خواهد شد.
 حسینی همچنین افزود: البته باید منتظر ماند و دید این وعده تا چه اندازه عملی خواهد شد و دولت رسماً دراین‌خصوص چه تصمیمی خواهد گرفت. ما نیز اخبار آن را پیگیری می‌کنیم و امیدواریم با تلاش‌های آقای دکتر موسوی و معاونان ایشان، این موضوع هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد.
 

اینستاگرام
سلام .تعبیض بین جانبازان شاعل کارافتاده حالت اشتغال غوغا میکنند همکاران همشرایط ما جانبازان 25 درصد هم حقوق جانبازی و هم حقوق بازنشستگی دریافت میکنند متاسفانه ما همان شرایط هستیم فقط حقوق بازنشستگی واریز میشود در صورتیکه ما هم شاغل بازنشسته هستم آیا این ظلم نیست کاری کردند ما را بیگانه تلقی کردند
به نام خداوند عادل خداوندی که حافظ انسانه است
اینجانب جانباز بیست درصد شیمیایی و اعصاب و روان که در سن 16 سالگی و با تغییر شناسنامه خود موفق به حضور در جبهه شدم و در دو عملیات بدر و والفجر 8 افتخار همراهی بزرگ مردان ایران و هم رزمان خود را داشتم وهیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسد که در کشور عزیز ایران بین من و همسنگر من به خاطر 5 درصد که انهم مثل دهک بندی عادلانه نیست تفاوت باشد و ایجاد گردد و فرزندان من از هیچ امتیازی در کنکور نداشته باشند و جالب ان که من جانباز هم تا قرون اخر شهریه دانشگاه بدهم و در این سن مستاجر و بدون خودرو باشم و هر روز اعتراض فرزندم را به خاطر نداشتن چهار چرخ یا همان خودرو را تحمل کنم.بارها سپاه موج گرفتگی کن را تایید کرد و بارها بنیاد قبول نکرد و حالا هم با کلمه تجمیع دوران جدید .وشیوه جدید ظلم کردن را تجربه می کنیم.ای کاش برای یک بار یک مرد و یک انسان ازاده بدون وابستگی این ظلم تفاوت بین ما جانبازان را حذف کند و من را به خاطر 5 درصد از همه چیز محروم نکند .گرچه این رخداد و این حرف برای همه بزرگان کشک است و به نظر می رسد عمر ما برای احقاق حق و رفع این ظلم قد نخواهدداد .دیدار به قیامت و انشاالله گرفتن حق توسط خداوند در ان عالم..یا علی مدد
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi