شناسه خبر : 127814
شنبه 18 مهر 1405 , 08:45
اشتراک گذاری در :

مجلس فعالیتی برای پاسخگو کردن بانک مرکزی ندارد

فاش نیوز - مبارزه با مفاسد اقتصادی امری بسیار ضروری در شرایط لزوم حفظ انسجام داخلی است تا دشمن داخلی فرصت سوءاستفاده از وضعیت بحرانی اقتصاد در جنگ نداشته باشد.
 ارز ترجیحی ۲۸ هزار تومان را حذف کردند تا ارز صادرات ۴۰ هزار تومان مانع از فساد در تخصیص ارز کالاهای اساسی شوند؛ اما باکمال تعجب ملاحظه می‌گردد همان ارز صادرات ۴۰ هزار تومان نیز حذف شده و بی‌سروصدا ارز ۲۷۰ هزار تومان را به معیشت مردم تحمیل کردند در مقابل یک میلیون تومان تفاوت ارز ۲۸ هزار تومان با ارز ۲۷۰ هزار تومان به‌صورت کالابرگ تخصیص دادند و مدام می‌گویند با ارز آزاد ۲۷۰ هزار تومان کاری نداریم؛ اما در عمل و هنگام خرید متوجه تفاوت وحشتناک ارزهای مختلف شدیم که این تصمیم با درآمد قطره چکانی موجب نابودی معیشت خانوارها گردیده که ادامه این روند کمر خانوارها را شکسته است.
 مجلس فعالیتی برای پاسخگوکردن بانک مرکزی ندارد؛ لذا آنها یکه‌تاز میدان هستند تا پروژه وفاق آسیبی نبیند هر چند معیشت خانوارها نابود شود مردم ملزم به رعایت وفاق شدند. در این احوال شهرداری تهران چنین طرحی را کلید زده تا علاوه بر کمک به معیشت خانوارهای تهرانی تفاوت بسیار زیاد ارزهای مختلف را نیز نمایش دهد که طرحی بسیار موفق برای رسوایی دزدان بیت‌المال و دلالان و مفسدان اقتصادی است که اولین اعتراضات را علنی کردند فلذا برای شهردار تهران آرزوی موفقیت داریم.
 به‌این‌ترتیب که دولت به سه دهک جامعه خدماتی هر چند ناچیز ارائه کند لیکن بنیاد با درنظرگرفتن مجروحیت حدود چهل سال قبل برخی جانبازان را پوشش داده که جزو همان سه دهک جامعه هستند.
 چرا جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد تفاوتی با جانبازان زیر ۲۵ درصد ندارند فقط در مواردی که جانباز با تشخیص کمیسیون پزشکی دارای عوارض شدید مجروحیت باشد شاید بتوانند گوشه چشمی به زندگی پر از آشوب و گرفتاری جانباز داشته باشند.
 
 || محسن

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi