شناسه خبر : 49425
یکشنبه 21 شهريور 1395 , 09:16
اشتراک گذاری در :

جنگ آخرین راه است

مرتضایی- جنگ همیشه آخرین راه است . هنوز نظام نتوانسته حداقل مشکلات دلاوران دوره دفاع مقدس را حل نماید . هشت سال با تمام توان  جوانان  شجاع ، نترس و خدا باور   ما که دواطلبانه از دین ، ناموس ، شرف خاک ایران عزیزمان  باذن الله دفاع نمودند. جوانی که در کل کشور ما رقمشان به بیش از ۸۰۰ هزار نفر نمی رسید ( عزیزانی که قسمت اعظم عمر خود را به نیت قرب الهی آن سرزمین کرب و بلا و ترک و یا فراموش ننمودند ) و شما که بدلیل جراحت های سنگین از حضور در آن خاگ باز مانند با کلام ، قلم و عمل همرزمان خود را تنها نگذاشتند و عزیزان جانباز که حتی یک پای خود را از دست داده و با پروتز و عصا حرکت می نمودند . چونان ستون های آهنین جلوی دشمنان ایستاده و هنوز مشکل این عزیزان آسیب دیده را حل ننموده اند) 

در آن روزها پرونده جمهوری اسلامی غیر از شورای سیاسگذران عرب و تحریم های امریکا در جایی برده نشد. رد پای برجام را در باید در کسانی یافت که با شعار آن ها نتوانستند و ما می توانیم به شورای امنیت سازمان ملل کشاند. ای کاش پرونده ما در شورای امنیت بود اما در کشور عدالت ، صداقت و پاکی موجود بود . آن هایی که این قطعنامه را کاغذ پاره دانسته و حکم به پاره شدن قطعنامه دادند ؟! جهانیان می دانند آن هایی که با بوجود آوردن ضمینه فساد در کشور هشتصد میلیارد ( رقمی نجومی که ماشیین حساب های الکترونیکی قادر به تبدیل آن به ریال نیستد ) را به جیب مافیای فساد ریختند . کشور را در جبهه داخلی و خارجی به قهقرا بردند . چرا امروز از طرف کسی باز خواست نمی شوند . شما می دانید قرار بود طرح عراق اما بسیار کارامدتر از آن در ایران بوجود آید نفت در برابر غذا که با وجود چین و هند این طرح تبدیل به نفت در برابر دسته بیل و برنح ترابرده در این شد .

حرف بسیار است و یقینا این نوشته غیر قابل چاب اما روزی تاریخ در خصوص این مقطع از زمان خصوصا عاملین این بحران ها در ایران زیبا نخواهد نوشت . زیباترین ، رشیدترین ، مومن ترین جوانان ایران که بزرگترین حماسه الهی را در کشور رقم زدند چگونه این رشادت و بزرگی ، شهادت و رزمشان توسط عده ای جاه طلب بی سواد و ماجراجو به عکس  عمل خود تبدیل خواهد شد . ما می دانستیم تاریخ چگونه بی انصافانه ظلم عده ای و حق طلبی ما را در یک مجموعه و در کنار هم قرار می دهد.

کد خبرنگار: 20
اینستاگرام
باسلام بارهانوشتیم ولی مدیرفاش نیوزبرحسب سلیقه خودش به نمایش می گذاردبله دوست عزیزدرایران دراین نظام همیشه افرادی هستن که کنارگودنشسته ودیگران راجهت بهشت رفتن هول میدهندزمان جنگ هم آقایان مسول نظام فرزندان خودرابه اروپاوآمریکامیفرستادنندوبچه های مردم راروی مین بقول علم الهداکه گفته اگرجوانان به موسقی گوش بدهندروی مین نمیرونندایشان میدانندکه آقازاده هاچونکه درخارج دیسکوورقص وآوازه وسرگرم شدننددیگه به چیزی فکرنمی کنندبله الان ملت خودسوریه فراررابه قرارترجی میدهندوبعدازجنگ برمیگردنندهمه صاحب پست ومقام میشونندامادرایران عده ای داوطلبانه به جنگ داعش میرونندبله ماهم قبولداریم اگردرسوریه باداعش جنگ نکنیم بایددرمرزایران اینکاررابکنیم ولی چرافقط قشرعادی جامعه چراازسران نظام ومسولیین وفرزندانشان به دنبال صواب وبهشت نیستن فقط شعارمرگ خوب هست ولی برای دیگران هرروزدررسانه هاازاختلاسات وخلافهای انجام شده دولت قبل نوشته میشودولی هیچکس جرات نداردبه ریس جمهورقبلی حرفی بزندچونکه 98درصدازآقایان مشکل دارنندماملت ایران فقط عاشق تعریف وتمجیدهای الکی هستیم همه مافقط بفکرپرکردن جیب وشکم خودمان هستیم انشاالله یک مردپیدابشودواقعیت تاریخ رابنویسدتاامروزفقط ازارزشهاوکارهای خوب رژیم نوشته شده ولی ازکارهای خلاف که اتفاق افتاده اززمان جنگ گرفته تاامروزنخواهدثبت شدبله درجنگ هم ناگفته های زیادی بودبهرحال فقط کارماملت ایران شده نق ونق ومخالفت باکارهای نظام ولی درحرف درعمل حتی وقتیکهبه مسولی میرسیم حاضرهستیم جان فداکنیم بقول شاعرپشت سردشمن روبرودوست
سلام ، اگر تمام کشور را هزاران حزب و جناح بگیرد ما فقط پیرو رهبر معظم انقلاب هستیم. حزب و جناح و اعتقاد و ایمان ما فقط حول فرامین رهبر معظم انقلاب است.
ایثارگران مظلومیت بسیاری را تحمل میکنند اما همیشه هنگامی که در مظلومیت قرار گرفتیم فقط بیاد مظلومیت پیامبران و معصومین (ع) اشک ریختیم زیرا انسانهای با ایمانی که همچون کوه مقابل ظلم و فساد ایستادگی میکنند هرگز نمیتوانند مظلومتر از آن بزرگواران باشند.
افرادی هستند که برای مظلومیت بهاییان و منافقین تبلیغ میکنند و اشک تمساح میریزند برای ایثارگران دلسوزی ظاهری دارند گاهی میگویند ایثارگران جان و مالشان را فدای انقلاب اسلامی کردند اما عده ای حق و حقوق ایثارگران را ظایع میکنند اما تمامی غصه آنان فقط منافع شخصی و ثروت و قدرتی است که با حضور همیشگی ایثارگران مخلص در نظام اسلامی از دست دادند و تلاش میکنند مجددا بدست آورند.
به یزدان که ما گر خرد داشتیم .....

کجا این روزگار بد داشتیم .

میگن کوله برهای بانه قاچاق میکنن . شاید اختلاس بلد بودند اختلاس میکردند .
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi