23 خرداد 1405 / ۲۷ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 50555
شنبه 29 آبان 1395 , 09:39
شنبه 29 آبان 1395 , 09:39


منافع ملی، فراتر از حساسیتهای سیاسی
داود گودرزی
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
غلامرضا صادقیان
توافق؛ میوه اقتدار است، نه محصول ترس و تمنا
محمدرضا الهی
زهی خیال باط
جعفر بلوری
برتری میدان بر فریب مذاکره
حمیدرضا مرادی
عفاف و حجاب؛ روح و سیمای پاکدامنی
رحمان الهی
آیا هنوز وقت خروج از NPT نرسیده؟!
حسین شریعتمداری
برگردید به همان خلیج خوکها
مسعود اکبری
شکستی که اسرائیل برای خود ساخت
اسماء خواجهزاده
زمانهای که اراذل بر افاضل مقدم شدهاند
امیرحسین ثابتی
دیپلماسی خارجی در سایه بحرانهای داخلی
علیرضا جائی

گوش و چشمی که وارث حسین(ع) شد!
محسن قنبریان
دلنوشتهای از سر درد و دلتنگی
علیرضا ضابطی سیستان
صبح دلتنگی رهبر و فرماندهان شهید
طاهر اسدی
شبهای بمباران، در آغوش مخملین دعا
ر . جعفری

گوشهای از سوابق اولین زن فرمانده سپاه
بانو مرضیه حدیدچی در هنگام اقامت امام خمینی(ره) در پاریس بعنوان تنها زن محافظ شخصی و همچنین مسئول انجام وظایف اندرونی بیت امام(ره) مشغول فعالیت شد. امام(ره) بانو حدیدچی را خواهر طاهره خطاب می کردند.
گوشه ای از سوابق بانوی مجاهد خواهر طاهره از یاران امام(ره) و رهبری در طول نهضت انقلاب اسلامی به شرح زیر است.بانو مرضیه حدیدچی معروف به طاهره دباغ از شاگردان آیتالله سید محمدرضا سعیدی بود و با جامعه روحانیت مبارز همکاری داشت.
در سال ۱۳۵۳ و پس از دو بار بازداشت توسط ساواک با کمک شهید محمد منتظری و با پاسپورت جعلی از کشور خارج شد.
حدیدچی و دخترش رضوانه میرزا دباغ در مدت بازداشت مورد وحشیانهترین شکنجه ها توسط ساواک قرار گرفتند.
او همچنین در عربستان سعودی به توزیع اعلامیههای امام خمینی(ره) در میان حجاج میپرداخت اما بیشتر فعالیتهای او در خارج از کشور مربوط به آموزش مبارزات چریکی در سوریه و لبنان زیر نظر شهید محمد منتظری و با حمایت امام موسی صدر میشد.
در هنگام اقامت امام خمینی(ره) در پاریس بعنوان تنها زن محافظ شخصی و همچنین مسئول انجام وظایف اندرونی بیت امام(ره) مشغول فعالیت شد. امام(ره) بانو حدیدچی را خواهر طاهره خطاب می کردند.
پس از پیروزی انقلاب مناصبی چون اولین زن فرمانده سپاه (استان همدان)، و رئیس زندانهای زنان تهران را بر عهده داشت.
بانو دباغ به همراه آیت الله جوادی آملی یکی از سه نمایندهای بود که در سال ۶۷ پیام امام خمینی(ره) را به گورباچف آخرین رئیس جمهور شوروی رساند.
بانو حدیدچی طی عمر بابرکت خود سه دوره نماینده مردم تهران و همدان در مجلس شورای اسلامی، مسئول بسیج خواهران کل کشور و استادی مدرسه شهید عالی مطهری و قائم مقامی دبیرکل جمعیت زنان جمهوری اسلامی را برعهده داشت.
مشرق این ضایعه را به خانواده ایشان و مردم ایران تسلیت عرض می کند.


حاجمحب؛ نقطه وصلِ دلها بود
علیرضا ضابطی سیستان
یاداشتی از تنگه هرمز، به قلم رزمندۀ میدان دیروز و امروز
رضا امیریان فارسانی
روایت خلبان F-۱۴ از فتح خرمشهر و مقاومت دزفول
مهدی طلوع وند
راز سفرهای که ۷ نفر را مسافر بهشت کرد
مریم صاحب محمدی نژاد

















