شناسه خبر : 84589
یکشنبه 17 مرداد 1400 , 11:58
اشتراک گذاری در :

سرلشکرموسوی: اقتدار امروز کشور مرهون خون شهداست

سرلشکر موسوی با اشاره به رضایت مردم از حضور سریع ارتش در عملیات‌های مردم‌یاری گفت: امدادرسانی ارتش به دوردست‌ترین نقاط کشور در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

 

اقتدار، آقایی و افتخار امروز، مرهون خون شهداست/ امدادرسانی ارتش به دوردست‌ترین نقاط کشور، در کمترین زمان ممکن/ پدافند هوایی مثل دوران جنگ همچنان در خط مقدم است امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش در دیدار تعدادی از خانواده شهدا و بازماندگان سایت راداری سوباشی همدان اظهار داشت: ارتش در دفاع مقدس با تمام وجود پای دفاع از کشور، ملت و ناموس ایستاد و بیش از ۴۸ هزار شهید و بیش از ۲۰۰ هزار جانباز تقدیم انقلاب کرد.

وی ادامه داد: همه نیرو‌های ارتش در خط مقدم دفاع از کشور جانانه ایستادند و پدافند هوایی به دلیل نوع مأموریت و وظیفه‌ای که به عهده دارد، مثل دوران دفاع مقدس همچنان در خط مقدم است.

فرمانده کل ارتش دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران را یک فرصت مغتنم برای یادآوری گذشته برشمرد و آن را برای همه مسئولین، لازم دانست.

سرلشکر موسوی افزود: مرور خاطرات، ایثار و از خودگذشتگی شهدا و ایثارگران به ما یادآوری می‌کند که برای برافراشته ماندن این پرچم خون‌های زیادی ریخته شده است و چقدر انسان‌ها از لذت‌ها و خوشی‌های خود گذشتند تا امنیت و آرامش برقرار باشد.

وی اقتدار ایران اسلامی را با گذشته بسیار متفاوت خواند و گفت: شهدا، جانبازان و ایثارگران با آن عظمتی که آفریدند، باعث شدند تا امروز جمهوری اسلامی در برابر فشار‌ها و تحریم‌ها ایستادگی کند.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: اگر امروز با اقتدار، آقایی و افتخار داریم در کمال آرامش زندگی می‌کنیم و باقدرت با دنیا حرف می‌زنیم، مرهون خون شهدایی است که در حساس‌ترین مقاطع، این کشور را نجات دادند.

سرلشکر موسوی تأکید کرد: مأموریت اصلی ما دفاع از حدود و ثغور و استقلال و نظام جمهوری اسلامی است؛ اما هر کجا مردم عزیزمان به حضور ارتش نیاز داشته باشند، حاضر می‌شویم و خداوند را به پاس این خدمتگزاری، شاکر و سپاسگزاریم.

وی عملکرد و حضور سریع ارتش در مردم‌یاری و امدادرسانی در بلایای طبیعی را مورد رضایت مردم خواند و گفت: در گذشته برای راه‌اندازی یک بیمارستان صحرایی زمان زیادی طول می‌کشید، اما امروز ظرف کمتر از ۱۵ روز مجهزترین بیمارستان صحرایی با نیروی انسانی متخصص و امکانات پیشرفته در مناطق محروم برای خدمت‌رسانی به مردم توسط ارتش برپا می‌شود.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: امروز امدادرسانی ارتش به دوردست‌ترین نقاط کشور به ساعت رسیده و در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

در این مراسم که با حضور خانواده معظم شهیدان «مهدی عسکری»، «حسنعلی مهدوی برازنده» و «اسدالله زمانی» و همچنین امیر سرتیپ «احمد شاهرخی» فرمانده اسبق پدافند هوایی و سرهنگ بازنشسته «درویش‌علی بنی اسدی» و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، امیر سرتیپ دوم «فولادی» گزارشی از روند اهدای نشان فداکاری به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارتش و همچنین یادآوری حماسه عاشوراییان سایت سوباشی ارائه کرد.

همچنین در این مراسم، نشان فداکاری توسط فرمانده کل ارتش به خانواده معظم شهدا و پیشکسوتان حاضر در مراسم اهدا شد.

منبع: دفاع پرس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi