08 خرداد 1405 / ۱۲ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 92824
سه شنبه 08 شهريور 1401 , 13:38
سه شنبه 08 شهريور 1401 , 13:38


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


خبرگزاری دفاع مقدس باید مقاومت و ایستادگی ملت ایران را تبیین کند
نماینده مجلس اسماعیل کوثری در گزارشی گفت: خبرگزاری دفاع مقدس دوران هشت ساله دفاع مقدس و جبهه مقاومت را باید بیشتر برای جوانان تبیین کند چون در آن دوران ما در مقابل تمام دنیا ایستادیم.
«اسماعیل کوثری» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی، با اشاره به نقش خبرگزاری دفاع مقدس در جهاد تبیین حوزه دفاع مقدس و ارزشهای این پدیده افتخارآفرین ملت ایران اظهار داشت: جهاد تبیینی که رهبر معظم انقلاب اسلامی مطالبه کردند، به ویژه کسانی که مسئولیت دارند و از آگاهی لازم نسبت به موضوعات مختلف برخوردار هستند، در اصل باید در قیاس قبل و بعد از انقلاب اسلامی صورت گیرد.
این نماینده مردم تهران تصریح کرد: ما وظیفه داریم شرایط قبل از انقلاب و خدمات و برکات جمهوری اسلامی را بعد از انقلاب بازگو کنیم، بنابراین خبرگزاری دفاع مقدس دوران هشت ساله دفاع مقدس و جبهه مقاومت را باید بیشتر برای جوانان تبیین کند چون در آن دوران ما در مقابل تمام دنیا ایستادیم.
منبع: دفاعپرس

















