شناسه خبر : 114177
سه شنبه 24 مهر 1403 , 17:00
اشتراک گذاری در :

فرایند واردات خودرو جانبازان یا هفت‌خوان رستم؟!

با اقدام قابل تحسین سازمان حفاظت از محیط زیست به منظور کاهش مکاتبات و فرایندهای اداری و تسهیل در امور اجرایی، مرحله‌ی ثبت سفارش، بدون استعلام از این سازمان و با پذیرش مسئولیت توسط متقاضی، مبنی بر رعایت حداقل استاندارد یورو پنج...

فاش نیوز - دقیقاً از زمان مصوبه‌ی مجلس در رابطه با واردات خودرو جانبازان که در تاریخ 20 بهمن 1402 ابلاغ شد، نزدیک به دو سال می‌گذرد و جالب این است که در این دو سال، تنها اقداماتی که انجام شده این است که اسامی جانبازان به وزارت محترم صمت ارسال شده است. جانبازان خودروهای خود را انتخاب کرده‌اند و با عدم همکاری شرکت‌های وارد کننده برای تحمیل خواسته‌های یک‌طرفه و با عدم همکاری آنها، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. چندی پیش وزارت محترم صمت، با اصرار جانبازان به واردات شخصی، سامانه‌ی وزارت صمت را برای واردات شخصی باز‌گذاشته است؛ که آنهم با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده است و هنوز هیچ اتفاق خاص و ملموسی در مورد واردات خودروی جانبازان چه شخصی و چه شرکتی بعد از نزدیک به دو سال صورت نگرفته است.

هرچند که شواهد و قرائن نشان می‌دهد که یکی از ضعیف‌ترین مدیریت‌های بنیاد شهید مربوط به ریاست قبلی بنیاد شهید می‌باشد؛ به عنوان مثال فقط دو نمونه از ضعف مدیریتی آن مسئول محترم را خدمتتان عرض می‌کنم.

اول این که بعد از قطع‌شدن سهمیه‌ی بنزین جانبازان - که آسیب‌شناسی این که چه تأثیری در تردد جانبازان، با وجود وضعیت جانبازی آنها و عدم استفاده از حمل و نقل عمومی داشت، بماند - حتی اعتباری که از قبل به کارت آنها ریخته شده و از ماه‌های گذشته در کارت این عزیزان ذخیره شده بود هم ناپدید شد و هیچ‌کس هم جوابگوی آنها نشد.

یا مثلاً با اضافه‌شدن مبلغ حق پرستاری و واریز معوقه‌ی آن که قرار بود در ماه پرداخت شود، فقط یک ماه آن پرداخت گردید و مابقی در هاله‌ای از ابهام باقی ماند و باز‌هم هیچ‌کس جوابگو نبود. موضوع دارو و... که مثنوی هفتاد من است.

دوستان بعد از تصویب مصوبه‌ی مجلس مبنی بر واردات خودرو جانبازان؛ متأسفانه بسیاری از آنها با اقدامات عجولانه و در آرزوی آن که این موضوع به‌زودی به ثمر خواهد رسید، خانه، طلا، و حتی خودروی شخصی خویش را فروختند و هم‌اکنون تعداد کثیری از آنها مستأجرند و در سردرگمی به‌سر می‌برند.

هنوز نه تنها تکلیف تخصیص ارز به‌طور کامل مشخص نشده، بلکه نوع ارز هم مشخص نیست. سئوال این است که تا کی این موضوع واردات خودرو باید طول بکشد؟ آیا دوباره همانند سال گذشته می‌خواهد به سال آینده موکول شود. آیا هنوز هم جانبازان، با توجه به مجروحیت و مشکلات حرکتی و اعصاب و روان، باید مستأصل و سردرگم باشند؟!

البته خوشبختانه با آمدن وزیر محترم جدید وزارت صمت، جناب "مهندس اتابک" و رئیس محترم جدید بنیاد شهید، جناب "مهندس اوحدی"، هرچند که خیلی دیر شده است، ولی در این ایام شاهد حرکت‌های مثبتی در اجرای روند امور هستیم و بعضی از مسئولین محترم وزارت صمت، مانند جناب"دکتر امامی" و بنیاد محترم شهید، جناب مهندس "اروز" با ما همکاری لازم در جهت اطلاع‌رسانی و شنیدن دیدگاه‌ها و نظرات ما را دارند؛ ولی به هرحال انتظار می‌رود که شرایط و روند تسریع در واردات خودرو جانبازان سرعت بیشتری بگیرد.

البته با اقدام قابل تحسین سازمان حفاظت از محیط زیست به منظور کاهش مکاتبات و فرایندهای اداری و تسهیل در امور اجرایی، مرحله‌ی ثبت سفارش، بدون استعلام از این سازمان و با پذیرش مسئولیت توسط متقاضی، مبنی بر رعایت حداقل استاندارد یورو پنج، بدون استعلام پذیرفته شده است.

ای‌کاش که به تبعیت از این سازمان، برای تسهیل در امر ثبت سفارش جانبازان و با توجه به معلولیت‌های حرکتی، جانبازان سازمان‌های دیگر هم مانند سازمان استاندارد، خدمات پس از فروش و... هم از این امر پیروی می‌کردند.

ای‌کاش خود بنیاد محترم شهید یا انجمن واردکنندگان خودرو یا بانک دی و یا هر سازمان دل‌سوز دیگری نسبت به تأمین منابع مالی یا وام‌های کوتاه‌مدت و یا حتی خرید قطعی امتیاز جانبازان و یا مشارکت با آنها، که اکثریتشان تمکن مالی جهت واردات را ندارند، اقدام می‌کردند؛ تا جانبازان در دام دلالان نیفتند و امتیاز خود را به بهایی ناچیز نفروشند.

ای‌کاش به‌جای این همه بروکراسی اداری، از همان روز اول، اسامی جانبازان را به گمرک اعلام می‌کردند و کمیته‌ی ارزش‌گذاری، ضمن ارزش‌گذاری خودروهای مشمول واردات جانبازان، لیست و شناسه‌ی تعداد زیادی از این خودروها را در سامانه قرار می‌دادند تا جانبازان نسبت به انتخاب خودرو مناسب خود و انجام مراحل ثبت سفارش اقدام می‌کردند؛ حال یا خودشان وارد می‌کردند و یا با شرکت‌هایی که همان محصولات را وارد می‌کنند، وارد مذاکره می‌شدند.

ای‌کاش بانک مرکزی نوع ارز وارداتی جانبازان و زمان تخصیص آن‌ را هر‌چه زودتر اعلام کند تا جانبازان از سردرگمی نجات یابند.

البته با آمدن "جناب آقای اتابک"، وزیر محترم صمت، و جناب"مهندس اوحدی"، رئیس جدید بنیاد شهید، امید است، با درایت این عزیزان که از جنس خودمان می‌باشند، روند واردات خودرو جانبازان که بسیار دیر هم شده تسریع شود و با تمهیدات و تصمیمات قاطع این عزیزان، به‌سرعت اقدام گردد. ان‌شاءالله

|| داود گودرزی(آزاده‌ی ده ساله و جانباز 50 درصد)

اینستاگرام
متاسفانه هنوز هیچ اعلام و اطلاع رسانی وجود نداره و جانبازان همچنان بلاتکلیف هستن قرار بود از 10شهریور در سایت خودروهای انتخابی اولویت تعیین شده مشخص بشه و اسامی جانبازان به شرکت ها جهت فراخوان اعلام بشه ک هنوز هیج اقدامی صورت نگرفته واون سایتم همچنان باز هست و اولویتی مشخص نشده از این طرف حرف از فراخوان میزنن اقای اوحدی خب بگین کجا فراخوان دادین کدوم مانع برطرف کردین ؟هیچ شخصی پاسخگوی جانبازان نیست متاسفانه ک بلاخره تکلیف چیه و جانباز چیکار کنه بلاخره از فاش نیوز خواهش میکنیم مطالبی رو به این موضوع اختصاص بده ک هرچ زودتر اقایون بنیاد شهید پاسخگو باشن وتکلیف مشخص بشه ک چرا هنوز اسامی به شرکت ها ندادن و تا کی میخوان طولش بدن‌.
جانبازان را در برزخ قرار دادن هر روز سامانه باز وبسته می شه خوب شما که نمی خواهید اجرا کنید از اول طرح رو رد می کردین حالا چه کسی خسارات مادی ومعنوی که به جانبازان وارد کردین جبران می کنه. خدا..............
با سلام،
از وقتی بحث واردات خودروها مطرح شده، دنیا و آخرت جانبازان شده بنز و بی ام و و.....

بنده به عنوان یک جانباز نخاعی پیشنهاد می‌کنم در صورتی که منافع و سود واردات خودرو به مقاومت لبنان و حزب‌الله برسد، از خیر این خودروی خارجی بگذریم و به همین خودروهای داخلی اکتفا کنیم.

شاید با هزینه هر کدام از این خودروها بشود خانه‌ای بازسازی کرد و یا یک موشک اضافه‌تر به اسراییل زد؛ و ما هم در این جهاد، اینگونه شریک باشیم.

البته این کار بایستی کاملا اختیاری و با رضایت هر جانباز صورت بگیرد و سازوکاری کاملا شفاف داشته باشد.

تاثیر اجتماعی آن هم باعث بالا رفتن روحیه جهاد با اموال در بین مردم خواهد شد.

سلام. منم موافقم، بشرطی که فقرا و مساکین دوره و اطرافمون رو اول در اولویت قرار بدیم.
چون هستند اشخاص و خانواده هایی که بطور مثال برای پرداخت اجاره منزل محقر خود و برای پرداخت شهریه . مخارج دانشجو و دانش آموزان خود در تنگنا قرار دارند. ضمن اینکه حتما باید نصف مبلغی که جمع آوری می شود صرف جبهه مقاومت بشود.
دعا می کنیم که انشاالله جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونی و غاصب اسرائیل و سرکرده و بزرگترش، آمریکای جنایتکار پیروز و سربلند باشد.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi