شناسه خبر : 128587
چهارشنبه 13 آبان 1405 , 11:47
اشتراک گذاری در :

برگزاری میز خدمت و ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید خوزستان باایثارگران

فاش نیوز - میز خدمت و ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با حضور جمعی از معاونین و مسئولان بنیاد، امروز سه شنبه دوازدهم آبان ماه در اداره بنیاد شهید شهرستان هندیجان برگزار شد و طی آن مسائل و مشکلات تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت.

IMG_20261103_210757_781
 ایثار خوزستان، در این ملاقات عمومی، تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به صورت چهره‌به‌چهره با سیدرضا حسینی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان دیدار کردند و مسائل، درخواست‌ها و مشکلات خود را مطرح کردند.

در ادامه، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان و مسئولان حاضر، ضمن بررسی درخواست‌های مطرح‌شده، دستورات لازم را برای پیگیری و تسریع در روند امور و خدمت‌رسانی به جامعه معزز ایثارگری صادر کردند.

این میز خدمت در راستای تسهیل ارتباط مستقیم خانواده‌های شهدا و ایثارگران با مسئولان بنیاد و بررسی و پیگیری مسائل آنان برگزار شد.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi