چهارشنبه 17 دي 1393 , 13:57




خاکسپاری مادر شهیدان سازگار
پیکر مادر شهیدان سازگار در بهشهر آرام گرفت
بهشهر- آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان سازگار با حضور پرشور مردم و مسئولان در بهشهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، پیکر مرحومه صدیقه قصابیان مادر شهیدان فرامرز و مسعود سازگار، صبح امروز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه با حضور خیل مشتاقان به شهید و شهادت، امام جمعه بهشهر، خانواده امام جمعه فقید بهشهر و خانواده های شهدا و مسئولان شهرستانی از حسینیه قتلگاه بهشهر تشییع شد.
فرامرز سازگار فرزند شهید مسعود سازگار و نوه این مادر بزرگوار شهید، در حاشیه آئین تشییع این مادر شهیدان سازگار به خبرنگار مهر گفت: ایشان زنی بی نظیر در عبادت، مهربانی، صبوری و شاکر خداوند بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه عموی من فرامرز به جبهه رفته و شهید شده بودند بعد از رفتن پدرم به جبهه و شهادت ایشان هم صبر و بردباری را که از حضرت زینب(س) آموختند در زندگی پیاده کردند و شاکر خداوند و راضی به رضای حق بودند.
فرامرز سازگار بیان داشت: علاوه بر تقدیم دو شهید به این انقلاب این مادر شهید یک فرزند جانباز هم دارد که بیانگر صبر و تحمل ایشان بوده که می توان از ایشان به عنوان کوه صبر و شاکر واقعی خداوند نام برد.
فرزند شهید سازگار در ادامه با اشاره به سال شهادت پدر و عموی خود گفت: عموی من، فرامرز سازگار در ۲۵ مرداد سال ۶۲ در منطقه عملیاتی بوکان و پدرم مسعود سازگار هم در ۲۱ دی ماه سال ۶۵ و در منطقه عملیاتی شلمچه به شهادت رسیدند.
وی خاطر نشان کرد: پدربزرگم محمدتقی سازگار پدر شهیدان سازگار هم در شهریور ۷۶ به فرزندان شهیدش ملحق شد و مادربزرگم در این دوران با تحمل دوری همسر و فرزندانش، در ۱۶ آبان ماه در سن ۸۱ سالگی به فرزندان شهید و همسر مقاومش ملحق شد.
پیکر پاک و مطهر شهیدان سازگار، پس از اقامه نماز میت توسط حجتالاسلام سید عربعلی جباری امام جمعه بهشهر، بر دستان خانواده های شهدا، مسئولان و مردم شهید پرور از حسینیه قتلگاه تشییع و در بهشت فاطمه(س) بهشهر در جوار شهدا و در کنار مزار همسرش محمد تقی سازگار پدر شهیدان سازگار، به خاک سپرده شد.
گفتنی است مراسم ختم مادر بزرگوار شهیدان سازگار، ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه بعدازظهر امروز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه در مسجدآقا بهشهر برگزار می شود.
منبع: خبرگزاری مهر

















