دوشنبه 03 خرداد 1395 , 09:10




پیکر پدر شهید فتوحی تشییع شد
زندهیاد حسنعلی فتوحی، پدر خلبان شهید فتوحی پس از سالها فراغ فرزند شهیدش به دلیل کهولت سن به ندای حق لبیک گفته و به فرزند شهیدش پیوست.
خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، وارثان قیام 15 خرداد، مردم خداجو و شهیدپرور شهرستان ورامین و اقشار مختلف جامعه همزمان با سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) پس از اجتماع در مقابل منزل شهید، آیین تشییع پیکر پاک این پدر شهید را آغاز کردند.
شرکتکنندگان در این مراسم با حضور پرشور خود یاد و خاطره امام راحل و شهدای والامقام را گرامی داشتند.
عاشقان راه ایثار و شهادت در طول مسیر با ذکر صلوات و نام ائمه اطهار علیهمالسلام ضمن تکریم خانواده معظم شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهدا با آرمانهای والای امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.
پیکر پاک شهید فتوحی پس از اقامه نماز و انجام آیین تدفین در میان حزن و اندوه مردم مومن، ولایتمدار و شهیدپرور ورامین، در جوار مزار فرزند شهیدش در گلزار شهدای سید فتحالله آرام گرفت.

















