شناسه خبر : 118917
چهارشنبه 21 خرداد 1404 , 10:15
اشتراک گذاری در :

تقدیم به مدیران چاپلوس!

فاش نیوز - بادرود؛ واقعا خدمات‌دهی به رزمندگان دروغ است. سی و چهار ماه جبهه در خط مقدم و مجروح بدون درصد هم هستم. هر بانکی مراجعه می‌کنم می‌گویند چنین چیزی نیست. به بنیاد جانبازان که پرونده جانبازی دارم، برای تسهیلات دوبرابری حتی نامه برای بانک ندادند که، در جبهه جانباز نشدی، تعلق نمی‌گیرد. گفتم پرونده جانبازی را آورد. نگاه کرد و گفت درصد نگرفتی تعلق نمی‌گیرد. برای تسهیلات رزمندگان با سی و چهارماه مطرح کردم. گفت بیمه داری تعلق نمی‌گیرد. گفتم بیمه را خودم با زحمت خودم برای بازنشستگی ریختم. چه ربطی به رزمندگی‌ام دارد؟ گفت بایستی نمی‌ربختی. دستور از بالاست. گفتم از کی و کدام بالا. گفت نمی‌دانم. گفتم تکلیف ما چیست. گفت هیچ؛ همه‌اش هیچ؟ ماندم کدام بالا بایست بروم.

تقدیم به آن مدیران چاپلوس که در سخنرانی‌ها با تمجید و حمایت از رزمندگان در سخنرانی‌هاشان رزمندگان مظلوم را پله صعود خودشان در رسیدن به کرسی‌های بالاتر می‌کنند.

|| اسماعیلی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi