شناسه خبر : 122051
یکشنبه 02 آذر 1404 , 16:00
اشتراک گذاری در :

کی باید قضاوت کند؟!

فاش نیوز - جناب آقای اوحدی، لطفاً هفته‌ای یک روز را تخصیص دهید به ملاقات حضوری یا بیشتر از بار گفتارهای منبری کم کنید بیش‌تر با صراحت وارد موضوعات و راه‌های رفع مشکل شوید.
 کارکنان مسئولیت داده شده جنابعالی متأسفانه مسلط به امور و رفع‌ورجوع ارباب‌رجوع جانباز نیستند و مشکلات را بیشتر می‌کنند.
 قوانینی که برای جانبازان وضع نمودید و آسیب‌شناسی را با رمز مشخص نمودید، غیرعرفی و غیرشرعی است و با اخلاق و اظهاراتی که جنبه اعتقادی شما دارد، هم‌خوانی نداشته و ندارد.
 بودجه‌های کلان بنیاد به‌هر شکل در اختیار افراد غیرکارشناس و غیرمسئول قرار داده شده وکافی است از آن ساختمان تازه‌تأسیس با صرف هزینه کلان می‌گذشتید و در همان ساختمان قدیمی می‌ماندید؛ ولی اصولی به درد جانباز می‌رسیدید.
 آسیبی که بنیاد به جانباز وارد کرده را کی باید قضاوت کند؟
 چرا این‌همه پیچ‌وخم به جانباز وارد می‌کنید؟ مگر چند سال دیگر این عزیزان زنده خواهند بود؟
 مایل هستید با نصف این بودجه و تعداد فقط حداقلی کارکنان مسلط به امور مشکلات جانبازان را حل‌وفصل کنم؟
 بیش از یک طبقۀ این ساختمان جدیدتان کافی است اساس درمان، امور اداری، قوانین رفع مشکلات کمسیون‌های پزشکی و...و... در حداقل‌ها کاملاً قابل استناد به عقلانیت و تجربه دستاوردهای سال‌های سال کشورهای دیگر و سوابق کشور خود ما قابل حل و پیگیری است.
 مطمنا تمایل به عمل نخواهید داشت

|| جانباز عباس خبازیان

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi