شناسه خبر : 31000
سه شنبه 30 دي 1393 , 11:59
اشتراک گذاری در :

چاپ کتاب از نقش کرمانشاه در دفاع مقدس

به گفته مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه 50 کتاب در خصوص دوران دفاع مقدس توسط نویسندگان استان در حال تدوین است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، علی‌محمد محمدی در جلسه برنامه‌ریزی و سازماندهی حرم شهدای گمنام دانشگاه رازی که با حضور رییس و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: 35 نویسنده جوان کرمانشاهی در حال تدوین 50 عنوان کتاب از دوران دفاع مقدس در استان کرمانشاه هستند.

وی ثبت وقایع دوران طلایی دفاع مقدس را مورد تاکید قرار داد و گفت: زنگینامه تعدادی از شهدای شاخص، خاطرات فرماندهان و یادگاران دفاع مقدس در حال تدوین است .

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه به ارائه دو واحد درس آشنایی با دفاع مقدس در سطح دانشگاه‌های استان توسط 65 تن از اساتید بومی نیز اشاره کرد و ادامه داد: امسال بیش از پنج هزار نفر این واحد درسی را گذرانده‌اند.

محمدی با اشاره به وقایع خاصی که در این استان در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاده افزود: این اداره کل با همکاری اساتید دانشگاه رازی و دیگر دانشگاه‌های سطح استان این وقایع مهم را بصورت پروژه‌های تحقیقاتی تعریف کرده و در حال پژوهش در این موضوعات هستیم.

وی با تاکید بر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای حضور کاروان‌های راهیان نور در استان کرمانشاه اظهارکرد: در سفر پر خیر وبرکت مقام معظم رهبری به استان بودجه مناسبی برای احداث یادمان‌های دفاع مقدس اختصاص یافته و دراین راستا گام‌های موثری برداشته شده و تاکنون تعدادی از یادمانها از جمله یادمان بازی دراز، شهید شیرودی، حرم شهدای گمنام سومار و حرم شهدای گمنام پادگان ابوذر به بهره‌برداری رسیده است.

محمدی گفت: تعدادی نیز از جمله دفتر فرهنگی و یادمان شهدای گیلانغرب، یادمان مرصاد و حرم شهدای گمنام هرسین در حال احداث و گسترش است و عملیات عمرانی تعدای یادمان نیز در ماه‌های آینده آغاز می‌شود.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi