شناسه خبر : 40220
چهارشنبه 25 آذر 1394 , 14:20
اشتراک گذاری در :

نیش پشه شاخ شمران!

م.ر.ک.جانباز- بچه ها به هیچ وجهی به دنبال مال و ثروت نبودند ؛ حتی در جبهه هم ترکشی و موجی هم می خوردند ؛ هنگام بازگشت بمانند یک مرد بی ادعا وارد شهر و محله خود می شدند و بعداز چند روز دوباره به منطقه می رفتند ولله بی هیچ ادعا و غنیمت خواهی؛ اما بعدازجنگ به یک باره نفس و مرام ایثار در کفه ترازوی مسکوک سنجیده شد ؛ کسانی که هفت سال ویا بیشتر در تدارکات و یا پانصد کیلومتری منطقه بودند به یک باره شدند جانباز و رزمنده پر سابقه جبهه ها و دارای حقوق و مزایا ؛ ولی کسانی که یکسره تا مجروح ویا شهید نمی شدند از خط مقدم حتی به عقبه هم بر نمی گشتند؛؛ شدند زیاده خواه غنیمت گیر؛ زیاده گو و مورد غضب آقایان جنگ درک نکرده قرار گرفتند ؛

 واین مسئله آنقدر زیاد کش پیدا کرد تا این حد که کسانیکه در سال های بعد از جنگ در یک مانور بسیج در منطقه کوه های شمیران پایش از روی صخره می لغزید و پیچ میخورد میشد جانباز .... ولی چند بار مجروح خط مقدمی سال های شصت و دو تا شصت و هفت میشد غنیمت خواه؛ بیراهه گو ؛ وجرمش نداشتن مدارک هم زمان بیمارستان و یا صورت سانحه آن زمان بود ؛ ؛؛؛ البته پر واضح است وقتی خط شکسته میشد وتا زمانیکه خط به تثبیت می رسید و تا جابجایی نیروی تازه نفس شاید روزهای متمادی دچار موج گرفتگی ویا اصابت ترکشهای معرف به طلایی و نخودی قرار میگرفتی ؛ اما مردانه برای ایجاد روحیه در همرزمان دیگر می گفتیم چیزی نیست در حد نیش پشه های شاخ شمران است و همه با هم میخندیدند تا روحیه ها دو برابر شده و جلوی پاتک دشمن ایستادگی نمائیم.

 خوب اینهمه فداکاری یک رزمنده و جانباز بی درصد بی ادعا برای آقایان بس نبود و قانع هم نمی شدند و زمان اعتراض رزمنده او را کلاش و دروغگو خطاب میکردند .... آقایانی که برای این دلاوران درد کشیده ارزشی قائل نشدند حتی تاب طاقت سربازی فرزند ذکور خود را در تهران ودر یکی از ادارات به عنوان امریه ندارند ؛ چون نمی خواهند پسرشان از گل نازکتر بشنود ... ولی هشت سال موج گرفتگی پی در پی در خط مقدم جبهه را انکار می کنند؛ اگر دست وپا و چشم قطع شده و تخلیه شده منهم صورت سانحه و مدارک نداشت؛ به یقین انگ درگیری با دار و دسته های اکبر یاکوزا به حقیر می زنند حالا درصدش هم که اصلا به کارمان هم نیامد که هیچ ؛ بماند ؛ در کوچه محله هم آبروی مارا بخاطر قوانین اجرا نشدهٔ بی امتیاز هم برده اند!

کد خبرنگار: 20
اینستاگرام
باسلام دوست عزیزجانبازازماست که برماست قبول کن خودمان مقصراصلی هستیم واگرصدباردیگراین اقایان برای رفتن ازپله به بالانیازبه کارماداشته باشندفورارام میشویم واین قشرادمهاقشنگ بلدهستندبااحساسات مردم بازی کنندپس خودمامقصرهستیم کسانی رانقلاب زحمت کشیدنددرجنگ افرادی بی ادعاوگمنام زحمت کشیدنددراسارت عده ای ازازادگان شکنجه شدنندبیش ازدیگران ولی همه چیزبرعکس شده بقول شماازدوکوهه تاخط مقدم چندین کلیومتربوداول جنگ کمتروبعدابیشتریادرانقلاب رفتن تظاهرات سال 56کجاو57کجایاان اسیری که دردریاجهت کسب وکارباان اسیری که باتن مجروح دراسارت همه به اسم اسیب دیدگان جنگ نامیده میشوندولی این کجاوان کجادوست عزیزوقتی خودسازمان متولی بنیادجانبازان وشهیدخودش تمام امکانات رافقط برای عده ای خاص تعین کرده وشمال ومشهدودیداررهبرهمه خلاصه شده درخدمت چندجانبازکه ازقشرخودماهستندولی بجای بازگوی مشکلات دوستان که روزی همسنگرشان بودنندفقط بازگوکردن جملاتی ازقبیل فقط تنهاخواسته مادیداریارویامسولین بوداگرزمان برمیگشت به عقب انوقت معلوم میشدکه درچه حالیم افسوس افسوس دیگه تمام شده بایدساخت وسوخت ازاده 8ساله وجانبازه 55درصدبسیجی ازتهران
تا زمانیکه جانبازان کامنت بنویسند و اقایان مسئول هم بخوانند و به چشم تمسخر به ان نظاره گر باشند و هیچ یک از اقایان مسئول حتی بخود زحمت ندهد یک حمایت خشک و خالی از جانبازان بعمل اورد ؟
وضع همین است که هست تازه باید خیلی بدتر هم بشود که خواهد شد ؟
اقایان مسئول کلیه این کامنتها را به مسخره گرفته اند ؟
والا چرا بداد جانبازان زیر 25درصد نمی رسند ؟
یک کلام ختم کلام عمرمان دارد به پایان میرسد بدون اینکه حاصلی از زحمات جانبازان نصیب خود این عزیزان شده باشد که رنگ ارامش را ببینند فقط نتیجه به نفع عده ای خاصی شد و بسیار عالی از این کشتزار حاصل برداشت کردند ؟
نمونه حاصل . اختلاس . رانت خواری . پارتی بازی . واردات و صادرات بی حد و حساب توسط اقازادگانشان . ورود به پرونده های بانک جهت گرفتن وامهای میلیاردی . باغ ویلاهای بیشمار . اتومبیل های گران قیمت . پارتی های شبانه .خراجی هایی که از تصور دوراست . و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و ؟
فعلا چرخ شانس به سمت اقایان چرخیده است ؟
فاش نیوز تشکر
سلام آقای افسری عزیزبه نظرمن چرخ روزگارهمیشه به کام آقازاده هامیچرخدچراچون امثال ماهاهستندموقع جنگ بروندجانشان رابه مخاطره بیندازندوهمین آقازاده هادرآمدش رابردارندتاکی خدامیداند!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای افسری عزیز همسنگردیروزوهمدردامروزسلام :سلام به گرمی آفتاب سوزان وتفت دیده جنوب بخصوص گرمی آفتاب داخل نیزارهای منطقه جنگی جنوب که هم سوزان بودوهم شرجی ونم ناک/چه کنیم وقتیکه کاری ازدست مارزمندگان دردمندوبی پارتی نمی آید؟:27سال استکه قرعه کم شانسی بنام مارزمندگان وجانبازان کم درصدافتاده وماهم بایدباصبوری تحمل کنیم چراچون مارزمندگان درمکتب امام خمینی {ره}درس صبوری وشجاعت آموختیم/ بقول شاعر../گردون که نخواست یکدم آسوده مرا:سالم منوبردکرددیوانه چرا:!؟/وقتی چرخ گردون به کام مانمی چرخدازچه کسی شکایت کنیم .وقتی به اداره ای مثل بنیادکه تنها تکیه گاه مارزمندگان وجانبازان و...است مراجعه میکنم تاپاسخی برای حل مشکلاتمان که ازجنگ به مارسیده بگیریم. وآنهاازدادن پاسخ که وظیفه شان است تفره میرندویاامتنامیکنندبرای دست بسرکردن ما/آنوقت انواع سوره های قرآن رابرایمان تفصیرمیکنندومیگویندشمابرای رضای خداجنگ کردیدبرای مادیات و...که نرفتید/صحیح وظیفه مارزمندگان دفاع بودزن وبچه هایمان چرابه آتش مان میسوزند؟ومسولین هم بی تفاوت ازکنارشان ردمیشود؟به چه قیمتی بایدمن رزمنده دردمند ساکت باشم /به قیمت فروپاشی زندگی یک رزمنده بدون رابطه ؟!بازاوادامه میدهدخداوندپاداش شمابزرگان رادرآن دنیاخواهددادکه70برابربیشترازدیگران است .وخوشابحالتان که 70نفرگناهکارراهم میتوانیدشفاعتش کنید..من نمیدانم چرامسولی پیدانمیشودتااوهم باخدای خودچنین معامله ای بکندنه اینکه بجنگدبه اندازه مدت جبهه من رزمنده انهاهم27ماه حقوقشان راتخصص بدهندبه درمان رزمندگان بدون صورت سانحه ها ؟اینجابازهمه همه چک را پشت نویس میکنندوبه آن دنیاحواله میدهند.چرا؟چون هم نسیه است وهم میدانندمامسلمانان بااین طورکلمه هازوداحساساتی میشویم غروربه ما دست میده فوراًمحل رابه نفع آنهاترک میکنیم .البته نه الان این حرف حرف دهه های قبل است چراچون الان مدتی است که این مدل ترفندهایشان پیش مردم وبخصوص جانبازان کم درصدورزمندگان روشده وحنایشان برای مابازماندگان جنگ رنگی ندارد/ومارزمندگان هم دیرمتوجه شدیم چون گفتیم دولت ومسولین بفکرمارزمندگانی که مشکل روانی داریم است. که آنهم اصلا اینچنین نبوده ونخواهدشد.چون همان رزمندگانی که سالم سالم برگشتندودرظاهرچیزی دیده نمیشود بدلیل خوردن20سال قرص های اعصاب روان ازداخل پاچیده ایم که واقعاقرصهای اعصاب بادوزبالافیل راازپادرمی آوردچه برسدکه انسان ناسالم باشد.طبق گفته بهترین متخصص های دنیاکه روی بازماندگان جنگهای جهانی دوم و...آزمایش شده همان رزمندگان سالم 50%ازنظرروحی روانی وشنوایی گوشها و....جانبازهستندچه برسدکه درصدی هم موج گرفته باشد!؟امانه بنیادجواب میدهدونه سپاه .
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi