شناسه خبر : 87298
دوشنبه 22 آذر 1400 , 09:39
اشتراک گذاری در :

یادواره شهدای غواص استان همدان برگزار می‌شود

مطهری گفت: امسال با توجه به فروکش کردن ویروس کرونا، یادواره شهدای غواص استان همدان در عملیات «کربلای ۴» پس از ۲ سال به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 

برگزاری یادواره شهدای غواص عملیات کربلای 4 در همدان«کریم مطهری» فرمانده گردان غواصی «جعفر طیار» لشکر انصارالحسین (ع) در گفت‌وگویی در همدان، با اشاره به نقش رزمندگان استان همدان در عملیات «کربلای ۴»، اظهار داشت: امسال با توجه به فروکش کردن ویروس کرونا، یادواره شهدای غواص استان همدان در عملیات «کربلای ۴» پس از ۲ سال به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی با بیان این‌که در سال‌های گذشته سعی کردیم هزینه برگزاری یادواره شهدای غواص استان همدان را صرف کمک به مهار ویروس کرونا کنیم، افزود: این یادواره روز پنج‌شنبه دوم دی‌ بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه امام خمینی (ره) شهر همدان با حضور رزمندگان دوران دفاع مقدس و عموم مردم برگزار می‌شود.

این پیشکسوت دفاع مقدس با اشاره به برنامه‌های متنوعی که برای یادواره شهدای غواص استان همدان پیش‌بینی‌شده است، تصریح کرد: در این یادواره بیشتر به خاطره‌گویی رزمندگان دفاع مقدس تأکید شده است تا یاد شهدای غواص لشکر انصارالحسین (ع) را زنده نگه داریم؛ بنابراین از تمام کسانی که شیفته راه و رسم شهدا هستند، دعوت می‌کنیم در این مراسم شرکت کنند و شبی را به یاد شهدای مظلوم غواص بگذرانند.

مطهری خاطرنشان کرد: معمولاً با توجه به اینکه عملیات «کربلای ۴» یک عملیات خاص بوده و مظلومیت غواص‌ها در این عملیات اوج خود رسید، تلاش ما بر این است که این عملیات را تعریف و خاطرات شهدای آن را نیز بازگو کنیم و در این زمینه از رزمندگانی که در عملیات حضور داشتند و با غواص‌هایی که به خط دشمن زدند و با دشمن درگیر شدند، استفاده شود.

وی ادامه داد: در این یادواره ۲ تن از افرادی که در عملیات «کربلای ۴» اسیر شدند، خاطره‌گویی خواهند کرد و تلاش ما این است که برخورد بعثی‌ها با غواصان در صبح عملیات و بعد از عملیات و اسارت را بازگو کنیم.

این پیشکسوت دفاع مقدس افزود: امسال ۲ کار در برنامه‌ها پیش‌بینی شده است که شاید در سایر یادواره‌ها این‌گونه نباشد و به نوعی سعی شده است اتفاقات عملیات «کربلای ۴» را ترسیم کنیم که هم عامه‌پسند باشد، هم یاد و خاطره آن برای رزمندگان این عملیات زنده شود و هم اینکه برای جوان‌ها جذاب‌تر باشد.

وی با تأکید به بهره‌گیری از ظرفیت جوانان در برگزاری یادواره شهدای غواص استان همدان، گفت: خیلی از کار‌ها را به جوانان دهه ۸۰ و دهه ۹۰ سپردیم و سعی کردیم نسل‌های آینده هم از این کار بهره ببرند.

مطهری با بیان اینکه استان همدان در عملیات «کربلای ۴»، ۱۹۲ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، افزود: همگی این شهدا غواص نبودند و تعدادی با قایق‌هایشان سعی داشتند از مسیرهایی که شهدای غواص ایجاد کردند، به خط دشمن بزنند و حدود ۹۰ نفر از غواص‌ها در این عملیات شهید شدند.

منبع: دفاع پرس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi