شناسه خبر : 89695
چهارشنبه 31 فروردين 1401 , 11:48
اشتراک گذاری در :

خانه‌دار شدن بخش زیادی از ایثارگران فاقد مسکن در فاز اول طرح ملی

قاضی‌زاده هاشمی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها باید تلاش کنیم تا دغدغه‌های ایثارگران به‌ویژه در زمینه درمان کاهش پیدا کند و حتماً کیفیت خدمات‌رسانی در این حوزه نسبت به قبل افزایش خواهد یافت.

«سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه دیدار با خانواده شهیدان «سید مرتضی احمدیان داودی» و «غلام‌رضا گل‌دست» که به مناسبت روز ارتش صورت گرفت، در گفت‌وگو با رسانه‌ها در خصوص برنامه بنیاد شهید برای تأمین مسکن ایثارگران، اظهار داشت: دولت سیزدهم در این زمینه برنامه جامعی را برای تأمین مسکن تمام افراد فاقد مسکن در کشور در نظر گرفته است که در تمام شهرستان‌ها حداقل ۵ درصد از مسکن‌های طرح جهش ملی مسکن به ایثارگران تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: با توجه به تعداد افراد فاقد مسکن جامعه ایثارگری، پیش‌بینی می‌کنیم بخش عمده این عزیزان در مرحله اول اجرای طرح ملی جهش مسکن، خانه‌دار شوند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خوشبختانه مجلس شورای اسلامی و دولت محترم توجه بهتری به بودجه مربوط به ایثارگران داشتند، اما با توجه به افزایش هزینه‌ها باید تلاش کنیم تا دغدغه‌های ایثارگران به‌ویژه در زمینه درمان کاهش پیدا کند و حتماً کیفیت خدمات‌رسانی در این حوزه نسبت به قبل افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/ 141

 

 

منبع: دفاع پرس
اینستاگرام
سلام. این طرح مسکن یعنی چی؟ من 24سال مستاجرم وقادربه خریدمسکن نمیباشم. آیااین طرح به من تعلق میگیره؟
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi