شنبه 21 بهمن 1391 , 11:01




عواقب مصرف شکر سفید
عبداللهی - کارشناسان حوزه سلامت پزشکی . نت ، به سه ماده لقب سم سفید داده اند ، هرویین ، نمک و شکر.
در مورد مرگبار بودن هرویین ، حتی کسانی که از آن استفاده می کنند کوچک ترین تردیدی ندارند. اما اگر می خواهید با عوارض مرگ بار شکر آشنا شوید این مطلب را بخوانید.
1- شکر عملکرد سیستم ایمنی بدن را کاهش می دهد. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا" بهترین زمان برای فعال شدن میکروب ها و ویروس ها است.
2- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد.
3- مصرف شکر زیاد سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
4- شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
5-شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
6- برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد !
7- شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماری ها می گردد.
8- شکر به کلیه ها آسیب می زند. یکی از عوامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
9- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
10- بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود.
11- شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
12- شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوان های شما ذخیره نخواهد شد!
13- شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطان های سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.
14- شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
15- شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
16- شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
17- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند.
18- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی را زیاد می کند.
19- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکی های شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین.
20- شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
21-شکر یکی ازعوامل پوسیده شدن دندان هاست. یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
22- شکر عامل اصلی چاق شدن است.
23- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.
24- یکی از عوامل اصلی بیماری آسم ، مصرف شکر است.
25- شکر باعث آپاندیسیت می شود.
26-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندان ها نیز همین است. کلسیم از دندان ها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.
27- شکر آب بزاق دهان را اسیدی می کند که برای دندان ها ضرر دارد.
28- شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. یکی از عوامل کوتاه قدی جوانان، نتیجه مصرف شکر هستند.
29- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
30- شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آن ها نخواهد بود.
31- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
32- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
33- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
34- بزرگ ترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلول ها سرطانی می شوند.
35- شکر سبب تولید رادیکال های آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.
36- شکر فعالیت هورمون ها را بر هم می زند.
37- مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوری که با کوچ کترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
38- شکر سبب افزایش تقسیم سلول های کبد و سرطان کبد می شود.
39- شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
40- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
41- اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
42- یکی ازعوامل یبوست و خشکی روده، شکر است.
43- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
44- شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
45- وحشتناک ترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است.
نویسنده با شکر فروش مشکل دارد. اینطور بدگویی از شکر منصفانه نیست چون میدانیم خوراک اصلی مغز و مستضعفین جامعه شکر است. هر نوع افراط در مصرف خوراکیها میتواند فواید مواد را مبدل به مضرات کند. با اجازه شما آنچه باعث ایجاد مشکل میشود شکر نیست زیرا بنده به دوستانم در بخش روانپزشکی بیمارستان قول دادم اگر در آینده رییس جمهور شوم دستور میدهم نخ میان نبات را حذف کنند. فقدان نخ داخل نبات و فلسفه مبارزه با شکر فروشان اینطور بدون مزاحم بهتر است. خیرش را ببین
1-نبات تولید شده بدون نخ و جوهر لیمو را می توانید در بعضی از فروشگاههای گیاهان دارویی خرید کنید.
2- شکر تولید شده از گیاه استویا و نیشکر برای مصرف کننده ضری ندارد بخصوص شکر استویا برای دیابتی ها زیرا قند خون را بالا نمی برد این آزمایش شده است.
3- متاسفانه دراکثر تولیدات نوشیدنی و خوراکی ها از شکر سفید استفاده می شود که عوارض آن در جامعه مشهود است . انتظار این است به نظرات کارشناسان صدیق و حافظ سلامتی توجه جدی شود تا بیماری با این حجم در جامعه نداشته باشیم.
4- با سلطان شکر هیچ مشکلی شخصی ندارم فقط بر حسب وظیفه زکات آموخته خود را به شما خوانندگان محترم ارائه دادم.
علاج امراض : سرفه – سینه درد – التهاب معده – خون و مثانه است .
با طبیعتئ گرم و تر – مفید سرد مزاجها و خشک طبیعت ها .
خوردن شکر بدن را فربه و گیر و سدد اندرون را باز و یبوست صورت و بدن را لطیف و خون را پاکیزه و مثانه را پاک میکند .
شکر بول بسته را رانده – خشونت و خشکی سینه و سرفه را رفع و باء را تحریک میکند .
و عسل خیلی خوشمزه تر از شکر است . و خرما و باقلوا و شکلات و باسلق و مسقطی و راحت الحلقوم و نقل و نخودچی و سوهان و گز و کیک نافع است .
مضار شکر با جوش دادن از او دور می شود .
بنابر این می شود مرباهای خوشمزه مانند : مرباهای – به – آلبالو – گیلاس – زرشک – تمشک – انجیر – شاه توت – هویج – بالنگ – بهار نارنج – و ... درست کرد و خورد و لذت برد .
وا اما نباید در خوردن چیزی افراط کرد . که :
ز قانون حکمت عنان بر متاب --- مخور آنچه شیرین بود بی حساب .
که گردد حرارت بسی حاصلت --- بجان آید از ناتوانی تنت .
لطفاً کسی که این همه در مورد شکر بد میگه جایگزین شکر را هم به مردم معرفی کنه
1- شکر قهو ه ای با شکر سفید فقط فرق رنگ دارند میزان کالری و ضرر آنها یکی است.
2- نبات هم مانند شکر است و قند خون را تندتر از شکر بالا میبرد.
3- اکثر عسل های موجود در بازار ، عسل واقعی نیستند و ساکاروز بالا دارند.
4- مضرات شکر هیچگاه با جوشاندن آن از بین نمیرود. گلوکز و فروکتوز درون شکر کم یا زیاد نمیشود و یا در جذب آن در بدن تغییری حاصل نمیشود.
5- بهترین جایگزین شکر، عصاره گیاهی استویا است که جدیداً به بازار آمده و کالری ندارد و طعم آن نزدیک شکر است و در تمام مواد غذایی میتوان به کار برد.
کمی اطلاعاتی که داده اید، صحیح نیست
شکر قهوه ای و شکر سفید با هم تفاوت دارند هرچند در حالت بد و بدتر قرار گیرند. شکری که دانه های آن سبوس گرفته نشده اثرش با شکر سفید فرق دارد. هرچه سبوس بیشتر، سرعت افزایش قند خون کمتر.
نکته دوم اینکه عسل هرچند نتوانیم به آن اعتماد کنیم، از خوردن شکر بهتر است. حتی میتوان این ادعا را نمود که عسلی که از بدن زنبوری بیرون بیاید که شکر خورده باشد، با خوردن شکر عادی توسط ما فرق دارد. ان شکر تحت تاثیر آنزیم های بدن زنبور قرار گرفته. شاید عسلی که شفای 70 بیماری برطبق روایات در ان است نباشد، ولی درهرحال اثرش در بدن با شکر فرق دارد.
نکته سوم در مورد جمله ای که در مورد گلوکر و فروکتوز گفتید. گلوکز قند ساده است و فروکتوز دو قندی. یقینا" جذب و اثرشان باهم فرق می کند. فروکتوز و هرچند قندی دیگری هم در اثر حرارت تجزیه می شود و تبدیل به قند ساده گلوکز می شود.
با تشکر




با تشکر ازنویسنده مطلب شکر اینجانب با بسیاری از موارد مطرح شده در رابطه با شکر موافقم . همچنین باید اضافه کنم علت این که شکر تمرکز را کاهش می دهد ، چون یک ماده پر انرژی بوده و باعث بیش فعالی و فعالیت بیش از حد در کودکان می شود . از طرف دیگر علت تأثیر گذاری شکر بر جذب مواد معدنی ، به این صورت است که گلوکز (قند ساده ) با مواد معدنی متصل می شود و آن ها را دفع می کند . البته این زمانی ست که شکر زیاد مصرف شود .
شکر کاملا" مانند کافئین ، اعتیاد آور است و برخی به مصرف آن عادت می کنند و با نخوردن مواد دارای شکر دچار مشکل می شوند . مثل احساس کمبود یا سر درد . که این اعتیاد به هیچ وجه صحیح نیست . به همین دلیل تأثیر گذاری بر میزان جذب مواد معدنی نیز باعث بروز آلزایمر می شود .
بر کار کرد مغز نیز تأثیر منفی می گذارد .و همچنین از عوامل بیماری دیابت و کبد چرب است . چون قند ساده است و راحت جذب می شود ، می تواند قند خون را سریع افزایش دهد و این در بیماری دیابت خطرناک است .
باعث افزایش چربی خون و افزایش احتمال بروز بیماری های قلبی نیز می گردد .
در مجموع به این دلیل که قندها ، از طریق گروه نان و غلات ، میوه ها ، حبوبات و لبنیات وارد بدن می شوند ، مصرف قندهای ساده به شکل قند و شکر توصیه نمی شود و اگر حذف شود مانعی ندارد .