شناسه خبر : 125894
دوشنبه 29 تير 1405 , 09:01
اشتراک گذاری در :

استمداد عروس شهید از بنیاد و خیرین

فاش نیوز - من نمی دونم اینجا کسی هست که به درخواست استمداد عروس شهید پاسخ دهد؟

همسر من فرزند شهیداست که زمانی که یک سالش بود پدرش شهید شد. همسرم ۴سال پیش با یک سرهنگ مملکت از روی اعتماد و معرفی یک نفر ارتباط گرفت. سرهنگ را بازداشت کردند و ۷ماه خرج زن وبچه اش را همسرم من می داد چرا که  پدرشوهرم مردانگی و غیرت داشت که از او به پسرش رسید.

۴سال پیش یک میلیارد تومان پولش را خوردند و فقط زندگیمون دادگاه رفتن شده بود. متاسفانه از شرکتی که با زحمتش بالا آورده بود دزدی کرد و آخرش هم قانون حریفش نشد.

همسر من هم به خدا واگذارش کرد و بخاطر آرامش خانواده اش بخشیدش، چون ما ۴ سال بخاطر اذیت های ایشان با اینکه نامزد هستیم ولی هنوز نتونسته ایم عروسی بگیریم.

متاسفانه 2 میلیارد توان بدهی داریم و نمی دونم از کجا و ایا می شود از بنیاد کمک گرفت؟

همسرم تمام امتیازهای وامش را دارد ولی استفاده نکرده، چرا که حسابش مسدود است.
لطفا اگر کسی یک انسان خیر میشناسه معرفی کنه.

ما صدقه نمی خواهیم و فقط می خواهیم دین مردم را که به گردن داریم پرداخت کنیم و دوباره شروع کنیم.

ما توی این چندسال فقط معجزه و خدا رو با چشم دیدیم قطعا خدا خودش و توی وجود بنده های خوبش کسی را میزاره که کار به دست بنده های دیگه اش که گرفتار هستن گره را بازکنه.

خدا را شاکریم که روزی ما هیچ وقت قطع نشده ولی می خواهیم سر زندگیمون برویم. خوشبختانه خانواده من توی این چند سال یک بار هم موضوع رامتوجه نشدند. چون همسر من از وجود یک بزرگ مرد با غیرتی که جونشو را برای آرامش و انسانیت این سرزمین فدا کرد بوجود آمده و تربیت شده است.

حتی ۱راهنمایی هم کافی هست

|| عروس شهید

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi