شناسه خبر : 128108
دوشنبه 27 مهر 1405 , 11:41
اشتراک گذاری در :

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهید «خبازی» و جانباز «فرخی»

فاش نیوز - شهردار تبریز به همراه اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با خانواده معظم شهید والامقام «جعفر خبازی» و جانباز سرافراز «احمد فرخی» دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

خانواده شهدا- شهردار تبریز

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، شامگاه ۲۶ مهرماه به همراه اعضای شورای اسلامی شهر در دیدارهای جداگانه‌ای با خانواده معظم شهید والامقام «جعفر خبازی» و جانباز سرافراز «احمد فرخی» دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی با تأکید بر جایگاه والای خانواده شهدا در جامعه اسلامی اظهار کرد: مدیریت شهری تبریز خود را موظف می‌داند از تمامی ظرفیت‌های موجود برای معرفی شهدای والامقام به نسل جوان و همچنین تکریم و پاسداشت خانواده‌های معزز آنان استفاده کند.

هوشیار با اشاره به اینکه شهادت افتخاری الهی برای بندگان خاص و برگزیدگان مکتب اسلام است، خاطرنشان کرد: عزت، اقتدار و امنیت امروز ایران اسلامی، مرهون خون پاک شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است. این عزیزان با ایثار و ازخودگذشتگی، از خانواده و عزیزان خود گذشتند و برای دفاع از آرمان‌های اسلام و میهن، جان خویش را نثار کردند.

شهردار تبریز در ادامه سخنان خود، خانواده‌های شهدا را از حامیان بی‌ادعای انقلاب برشمرد و گفت: خانواده شهدا الگوی عملی در دفاع از آرمان‌های نظام هستند که ما نیز باید با حمایت از این خانواده و در کنار اینها با عمل به وظایف خود، راه شهدا را ادامه بدهیم.   

وی ادامه داد: امنیت و آرامشی که امروز در کشور حاکم است، نتیجه فداکاری شهدا، جانبازان و ایثارگرانی است که با شجاعت و ایستادگی، تمامیت ارضی کشور را حفظ کردند. بدون شک، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره این بزرگواران، وظیفه‌ای ملی و دینی است که نباید از آن غافل شد.

هوشیار در ادامه سخنان خود بر ضرورت تداوم دیدار با خانواده‌های معظم شهدا تأکید کرد و گفت: علاوه بر اینکه بنده به همراه اعضای شورای اسلامی شهر هر هفته در منزل دو خانواده شهید حضور می‌یابیم، تمامی مدیران شهرداری نیز موظف‌اند به‌صورت منظم و هفتگی به دیدار این خانواده‌های معزز بروند و از مقام والای آنان تجلیل کنند.

شهردار تبریز در پایان تصریح کرد: یقین داریم که به برکت خون مطهر شهدا و مجاهدت‌های آنان در راه حفظ استقلال کشور و دین مبین اسلام، مسیر پیشرفت و توسعه هموار خواهد شد. تنها با همان روحیه انقلابی و جهادی است که می‌توانیم قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کنیم و آینده‌ای درخشان برای کشور رقم بزنیم.

در پایان این دیدارها، شهردار تبریز با اهدای لوح‌های جداگانه‌ای از خانواده معظم شهید والامقام «جعفر خبازی» و جانباز سرافراز «احمد فرخی» قدردانی کرد.

یادآور می‌شود، شهید والامقام «جعفر خبازی» متولد سال ۱۳۴۲ در تبریز، در سی‌ام تیرماه سال ۱۳۶۰ در عملیات رمضان پاسگاه زید عراق به فیض شهادت رسید. جانباز سرافراز «احمد فرخی» متولد سی و یکم شهریورماه سال ۱۳۴۷ در بستان‌آباد، در دوم مرداد سال ۱۳۶۷ در در عملیات مرصاد به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.

انتهای پیام
 
خبرنگار:
امرعلی گل محمدی
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi