شناسه خبر : 58219
شنبه 18 فروردين 1397 , 09:41
اشتراک گذاری در :

«ترک عادت بدِ» یک شهید

«درس اخلاق» بیان گوشه‌ای از خصلت‌های خوب شهدای مدافع حرم است که در چهارمین روز بهار سال 97 خصلت «ترک عادت بدِ» شهید مدافع حرم «محمود رادمهر» را به روایت همرزمش بیان خواهیم کرد.

شهید مدافع حرم «محمود رادمهر»

همرزم شهید مدافع حرم می‌گوید: «رادمهر» از جمله نیروهایی بود که در جنگ 33 روزه لبنان نقش داشت. سری قبلی که به سوریه رفته بودیم، محمود برای اینکه نیروهای افغانستانی را آموزش بدهد یک هفته بیشتر ماند. او غالبا بعد از نمازها قرآن می‌خواند. یک خصلت بد زبانی در آموزش داشت که یک روز گفت: «من با خودم عهد کردم این کار را ترک کنم...». با همتی که داشت سر عهدش ایستاد، آنقدر خوب شد که حتی به بقیه بچه‌ها تذکر می‌داد و الگویی برای آنها شده بود.

*شهید مدافع حرم «محمود رادمهر» در سوم آذرماه 1359 در شهر ساری بدنیا آمد. او جانشین عملیات لشگر 25 کربلا بود که در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) در شهرک «خان طومان» توسط تروریست‌های تکفیری به فیض عظیم شهادت نایل آمد.

منبع: دفاع پرس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi