شناسه خبر : 110663
یکشنبه 30 ارديبهشت 1403 , 12:00
اشتراک گذاری در :

مادر شهیدان مدانلو به فرزندان شهیدش پیوست

مادر شهیدان مدانلو به فرزندان شهیدش پیوست

فاش نیوز - بانو ربابه تنباکویی کاشانی مادر شهیدان حسن و محمد مدانلو پس از سال ها صیر و مجاهدت به فرزندان شهیدش پیوست.

 خبرگزاری تسنیم، بانو ربابه تنباکویی کاشانی مادر شهیدان حسن و محمد مدانلو پس از سال ها صبر و مجاهدت به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر این مادر شهید روز دوشنبه ساعت 10 صبح از مقابل منزلش در خیابان خاوران تشییع و در بهشت زهرا (س) قطعه 34 در جوار فرزندان شهیدش آرام گرفت.

گفتنی است شهید «محمد مدانلو»، بیست و پنجم شهریور ماه سال 1346، در تهران دیده  به جهان گشود و تا دوم راهنمایی درس خواند بو او که به صورت داوطلبانه به جبهه رفته بود پس از حضور در جبهه بیستم اردیبهشت ماه سال 1361 در خرمشهر در عملیات بیت و المقدس به شهادت رسید. 

بیشتر بخوانید
همچنین شهید «حسن مدانلو»، پانزدهم اسفند ماه سال 1343، در تهران دیده  به جهان گشود. او که به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت بود. دوازدهم مرداد 1367، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر این شهید والامقام در بهشت زهرای تهران آرام گرفته است.
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi