شناسه خبر : 111587
چهارشنبه 06 تير 1403 , 12:41
اشتراک گذاری در :

جولیان آسانژ با آمریکا معامله کرد آزاد شد!

فاش نیوز - «جولیان آسانژ» بنیانگذار وبگاه افشاگر ویکی‌لیکس پس از تحمل 14 سال حبس و اقامت اجباری، در پی یک توافق با آمریکا و قرار وثیقه از سوی دادگاه عالی انگلیس آزاد شد.
«جولیان آسانژ» افشاگر صدها هزار سند مربوط به جنایت‌های آمریکا در عراق و افغانستان دیروز آزاد شد. بنیانگذار ویکی‌لیکس پس از تحمل پنج سال حبس در انگلیس و قبل از آن اقامت اجباری در سفارت اکوادور در لندن، در نهایت به‌عنوان بخشی از توافق با وزارت دادگستری آمریکا، آزاد شد و قرار است به جای استرداد به آمریکا به خانه خود در استرالیا بازگردد.
بر اساس گزارش رسانه‌های غربی ظاهراً قرار شده است که آسانژ اعتراف کند که قوانین جاسوسی آمریکا را نقض کرده تا در قبال آن آزاد شود و به استرالیا بازگردد! گزارش‌ها حاکی از آن است که قرار است آسانژ در دادگاه امروز به 62 ماه حبس محکوم شود؛ یعنی دقیقا همان مدت زمانی که او آن را تاکنون در زندان سپری کرده است و حبس آن را گذرانده است. آسانژ از سال 2010 بیش از ۷۰۰هزار سند محرمانه درباره جنایت‌های آمریکا به‌ویژه در عراق و افغانستان منتشر کرده بود.
 
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi