شناسه خبر : 112644
شنبه 13 مرداد 1403 , 10:19
اشتراک گذاری در :

یادواره شهدای غریب در اسارت در کرمانشاه برگزار می‌شود

فاش نیوز - مدیر کل بنیاد شهید امور ایثارگران استان کرمانشاه، در نشست کمیته ایثارگران ، آزادگان را گنجینه های ارزشمند دفاع مقدس و نماد حقانیت، تسلیم ناپذیری و ایستادگی حق مقابل باطل دانست.
 
مدیرکل بنیاد کرمانشاه: یادواره شهدای غریب در اسارت در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایثار، خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه در نشست کمیته ایثارگران استان که صبح روز سه شنبه 9 مرداد ماه 1403 برگزار شد، گفت: آزادگان سرافراز میهن اسلامی که در دوران اسارت با سلاح ایمان سخت‌ترین شکنجه‌های روحی و جسمی دشمن را تحمل کرده و از آرمان‌های والای خود دست نکشیدند و امروز وظیفه ماست تا با تکریم از افراد دین خود را به آزادگان عزیز ادا کنیم.
وی افزود: یادواره شهدای غریب در اسارات با حضور بیش از یک هزار آزاده سرافراز بیست و هشتم مرداد ماه در حسینه ثارالله برگزار خواهدشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه اظهار داشت: در قالب طرح سپاس که از مهر ماه سال گذشته آغاز شده، با حضور در منزل آزادگان از آنان تجلیل شود.
در پایان این نشست تعدادی از اعضا به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص برگزاری هر چه بهتر این یادواره پرداختند.
استان کرمانشاه هزار و ۶۵۹ آزاده سرافراز در طول هشت سال دفاع مقدس تقدیم کشور کرده است.
بیست و ششم مرداد سال ۱۳۶۹، اولین گروه آزادگان سرافراز از مرز خسروی واقع در استان کرمانشاه وارد خاک وطن شدند.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi