شناسه خبر : 115236
یکشنبه 18 آذر 1403 , 11:11
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

شناسایی پیکر شهید با نامه پذیرش دانشگاه

فاش نیوز - حاج رضا شعبان‌زاده در جبهه بود که نامه قبولی‌اش در دانشگاه را به او دادند. حاج‌رضا نامه را در جیبش گذاشت و گفت: الان دانشگاه من جبهه است.

در دوران دفاع مقدس بیش از ۳ هزار دانشجو به شهادت رسیدند، که در جمع این دانشجویان رتبه‌های برتر کنکور هم از جمله مثل «محسن حاجی بابا»، «محسن وزوایی» دانشجوی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و «محمود شهبازی دستجردی» دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه تهران حضور داشتند.یکی از شهدایی که حضور در جبهه را واجب‌تر از رفتن به دانشگاه می‌دانست، شهید رضا شعبان‌زاده بود که روایت برادر شهید را در ادامه می‌خوانیم.

حاج رضا دانشگاه قبول شده بود، گفتند: به او بگوئید بیاید دانشگاه، وقتی که به رضا گفتم دانشگاه قبول شده با خنده گفت: دانشگاه جبهه است. رفت جبهه، نامه قبولی دانشگاه را توسط یکی از همرزماش برایش فرستادم. وقتی که حاج‌رضا شهید شد، سر در بدن نداشت و او را با نامه قبولی دانشگاه که در جیبش بود شناسایی کردند. رضا شعبان‌زاده ۱۹ بهمن ۱۳۶۱ در عملیات والفجر و منطقه فکه به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم آرام گرفت.

منبع: خبرگزاری فارس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi