شناسه خبر : 117996
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 , 11:30
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

واگذاری زمین به ۲۳۰۰ نفر از واجدین شرایط در آذربایجان‌غربی

در جهت تامین مسکن اقشار ویژه بخصوص ایثارگران و خانواده های معظم شهدا برای ساخت واحدهای با کیفیت در طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات بانکی..

فاش نیوز - مدیرکل راه و شهرسازی استان از واگذاری زمین به واجدین شرایط اقشار ویژه جهت ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در استان خبر داد.


پیمان آرامون در گفت و گو با خبرنگاران، بیان کرد: در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت راه و شهرسازی با بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت تامین مسکن ایثارگران و خانواده معظم شهدا در آذربایجان غربی به  ۲هزار و ۳۵۰  نفر از واجدین شرایط معرفی شده زمین مسکونی رایگان تحویل شده است.

وی افزود: در جهت تامین مسکن اقشار ویژه  بخصوص ایثارگران و خانواده های معظم شهدا برای ساخت واحدهای با کیفیت در طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات بانکی حمایتی جهت ساخت مسکن در این اراضی به متقاضیان پرداخت می شود.

آرامون اضافه کرد:با توجه به برنامه ریزی های انجام شده  زمین مورد نیاز جهت ساخت واحدهای مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در استان تامین شده و کمبودی به جهت تامین زمین جهت ساخت واحدهای مسکونی در استان وجود نداشته و پرداخت تسهیلات بانکی توسط بانک های عامل در حال انجام است.

منبع: ایرنا
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi