شناسه خبر : 119249
دوشنبه 02 تير 1404 , 15:00
اشتراک گذاری در :

دریغ از یک شلیک!

فاش نیوز - همین دیروز بود که رژیم کودک‌کش و شرور و بیمار اسرائیل بیمارستان‌ها، پناهگاهها و مردمان بی‌دفاع غزه را در طول شبانه‌روز زیر آوارها مدفون می‌کرد و به‌ خاک و خون می‌کشید.

 ما شاهد بودیم که دنیا دریک مانور سیاسی محکوم می‌کردند این حملات را اما هیچ‌وقت ندیدیم کشوری، ملتی، گروهی و مجمعی کوچکترین شلیکی در دفاع از کودکان معصوم فلسطینی به سمت آن اشغالگران متخاصم بزند.

ندیدیم ملتی را یا مجمعی را که عملا حمایت همه‌جانبه بکنند و فقط مانورهای سیاسی را شاهد بودیم. با صراحت اعلام می‌دارم، به‌عنوان یک انسان که ابتدا خودم و انتها همه انسان‌ها را مسئول در این مهم می‌دانم که وقتی مظلومی جلو چشمانت غرق در خون می‌شود، مورد ضرب و جرح و شتم قرار می‌گیرد باید مدافعش باشی و دفاع کنی از مظلومیتش با همه توان و جانت این‌که قطعنامه صادر کنی و از طریق دیپلماسی بخواهی حمایت کنی، این نه‌تنها حمایت محسوب نمی‌شود. که بر شکست آن جامعه مظلوم نیز می‌افزاید.

لذا امروز که اسرائیل خبیث و جنایتکار در سپیده‌دم جمعه، بدون در نظرگرفتن معاهدات بین‌المللی به‌ کشور و سرزمین مقدس من ایران، حمله نموده و فرماندهان بی‌بدیل و اسطوره‌های ایثار و شهادت ما را به‌شهادت رسانیده و دانشمندان هسته‌ای و دکترین علم و فناوری ما را در سحرگاه استراحتشان به‌خاک و خون کشیده و یک کشوری را که قدمت هزاران‌ساله دارد، داغدار و عزادار کرده است.

اینجا به‌نظر صدور قطعنامه و محکومیت‌نامه خیلی کارآیی ندارد و این حجم از بازی‌های سیاسی و مرموزانه به‌درد هیچ‌کدام از ما نمی‌خورد. ما خواهان جنگ نیستیم و شعارمان در منطقه صلح و ثبات است اما وقتی بیگانه‌ای که قدمتش اندازه سرویس‌های بهداشتی بین جاده‌‌ای ماهم نیست و ارزش قانونی و بین‌المللی ندارد و یک کشور نامشروع است و عضو هیچ مجمعی نیست بخواهد این‌گونه ما را به صلابه بکشاند.

اینجا باید تصمیمات دیگری گرفت. دقیقا مصداق این مثال است که شما در سرما و یخبندان در محله و کوچه و شهر و خیابان خودت باشی و برای محافظت از یخ‌زدگی، لباس گرم پوشیده باشی بعد یک تبعه بیگانه که هیچ سنخیتی باتو و کشور و شهر تو ندارد و یک بیگانه یا توریست است، اسلحه روی شقیقه شما بگذارد و بگوید در این سرمای منهای صفر، شما باید همه لباس‌هایت را در بیاوری و تنها یک تیشرت یا زیرپوش داشته باشی.

خب آیا به‌نظر منطقی و قابل قبول است؟ همین مثال مصداق بارز عملیات تفکری اسرائیل غاصب است. او که خود نه وجاهت قانونی دارد و نه عضو کنوانسیون‌های بین‌المللی است و نه کسی او را به‌عنوان یک کشور قبول دارد، انواع سلاح‌های کشتار جمعی و هسته‌ای را دارد، تازه متخاصم بوده و بیش از۱۰۰هزار کودک و جوان و پیر را کشته و خانه‌های زیادی را خراب کرده، این جرثومه فساد مصداق کلام امام راحل شده، داور و مدافع جوامع و بی‌خود و بی‌جهت به‌ کشور و سرزمین من که صنعت هسته‌ای مایحتاج ضروری دارویی و بخش انرژی فعالیت می‌کند، بمب می‌زند. کودک می‌کشد، تعرض می‌کند، بعد جوامع اسلامی همانانی‌که دم از غیرت رسول الهی می‌زنند و قوانین قرآن کریم را سرلوحه می‌دانند، سکوت کرده و تنها با شعاری محکوم می‌کنند این حملات ددمنشانه را.

لذا می‌طلبد ارتش و سپاه اسلام برای یکبار هم که شده پایان ننگین اسرائیل را رقم زده و همه جامعه را نجات دهد والا با دست‌دست کردن این غده سرطانی بیشتر تحریک شده و آن قسمت عفونی‌اش جوامع را بیشتر درگیر خواهد کرد. به امید نابودی کامل این غده و جرثومه فساد.

|| رضا امیریان فارسانی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi