07 خرداد 1405 / ۱۱ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 121220
دوشنبه 24 شهريور 1404 , 12:52
دوشنبه 24 شهريور 1404 , 12:52


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


مادر شهید «ملکمحمدی» آسمانی شد
فاش نیوز - مادر گرانقدر شهید والامقام «حسن ملک محمدی» دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزند شهیدش شتافت.
دفاعپرس، مرحومه مغفوره حاجیه خانم «محترم ملکمحمدی» مادر گرانقدر شهید والامقام «حسن ملک محمدی» دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزند شهیدش شتافت.

ایمان و ایثار مادران معظم شهدا که فرزندان عزیز خویش را در مسیر پاسداشت آرمانها و ارزشهای والای الهی، اسلامی و انقلابی هدیه کردند در وصف نمیگنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان مؤمن و والامقام نیست.
شهید والامقام حسن ملک محمدی اول آذر ۱۳۳۸ در شهر فرادنبه از توابع شهرستان بروجن به دنیا آمد. تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد اجتماعی درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند صنایع دفاع بود. هفتم دی ۱۳۸۷ به شهادت رسید. مزارش در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد.

















