شناسه خبر : 123495
دوشنبه 06 بهمن 1404 , 19:45
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

شهادت مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مشهد

«مهدی ظریف» از مدافعان امنیت که در جریان اغتشاشات دی‌ماه توسط آشوبگران دچار مجروحیت شده بود، دیروز 5 بهمن به شهادت رسید.

 
از خراسان رضوی، «مهدی ظریف» جانباز مدافع حرم، مدافع حریم امام رئوف و همرزم شهید رضا سنجرانی و راوی خاطرات او، که در آشوب‌های اخیر مجروح شده بود بر اثر جراحات وارده به شهادت رسید. 

مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید والامقام شامگاه امروز (یکشنبه) ساعت ۲۰ در مسجد امام المنتظر (عج) واقع در انتهای خیابان کوهسنگی برگزار شد.

در این مراسم که قشرهای مختلف مردم حضور خواهند داشت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مهدی سنجرانی» به ایراد سخن می‌پردازد و «احمد واعظی» مرثیه‌سرایی می‌کند.

جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید «مهدی ظریف» متعاقبا اعلام می‌شود.

شهادت مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مشهد

شهادت مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مشهد

انتهای پیام

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi