شناسه خبر : 125693
چهارشنبه 17 تير 1405 , 14:50
اشتراک گذاری در :

تکریم ایثارگران در مکتب امام شهید؛

فرصتی که می‌توانست ماندگار شود

چه زیبا بود اگر بنیاد شهید، به‌ویژه خانواده‌های شهدای جنگ اخیر، جانبازان و آزادگان را با برنامه‌ریزی مناسب دعوت می‌کرد، آنان را با عزت و احترام ....

فاش نیوز - امام شهید حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رحمة الله علیه، همواره برای خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان جایگاهی ویژه قائل بودند و تکریم آنان را نه یک اقدام تشریفاتی، بلکه وظیفه‌ای دینی، انقلابی و اخلاقی می‌دانستند. سیره عملی ایشان در طول سالیان، گواه این محبت و توجه ویژه به جامعه ایثارگری است.

از این رو، انتظار آن بود که همزمان با ایام تشییع باشکوه امام شهید، بنیاد شهید و امور ایثارگران با برنامه‌ای متناسب با شأن این مناسبت تاریخی، جلوه‌ای از همین سیره را به نمایش بگذارد.

در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی از اسکان و پذیرایی خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان در حسینیه و مسجد خبر داده شده است، اما این پرسش نیز به‌صورت دوستانه و دلسوزانه مطرح می‌شود که پس مراکز اقامتی، مهمانسراها و هتل‌های وابسته به بنیاد شهید در مشهد مقدس برای چه روزهایی پیش‌بینی شده‌اند؟

اگر قرار باشد حتی در چنین مناسبت کم‌نظیر و تاریخی نیز از ظرفیت‌های اختصاصی بنیاد برای تکریم خانواده‌های شهدا استفاده نشود، فلسفه ایجاد و نگهداری این امکانات چیست؟

چه زیبا بود اگر بنیاد شهید، به‌ویژه خانواده‌های شهدای جنگ اخیر، جانبازان و آزادگان را با برنامه‌ریزی مناسب دعوت می‌کرد، آنان را با عزت و احترام در مراکز اقامتی خود اسکان می‌داد و حضور باشکوه آنان را در مراسم تشییع و بزرگداشت امام شهید ساماندهی می‌کرد. چنین اقدامی، علاوه بر ادای احترام به جامعه ایثارگری، می‌توانست به عنوان یک برنامه فرهنگی ماندگار در تاریخ بنیاد ثبت شود.

بی‌تردید هدف از این سخن، نادیده گرفتن خدمات انجام‌شده نیست؛ بلکه یادآوری این نکته است که کارهای بزرگ، نگاه‌های بزرگ، آدم‌های بزرگ و برنامه‌ریزی‌های بزرگ می‌خواهد.

جامعه ایثارگری از بنیاد شهید انتظار دارد همان‌گونه که امام شهید به این عزیزان عشق می‌ورزید و آنان را سرمایه‌های معنوی انقلاب می‌دانست، این نگاه در تصمیم‌ها و برنامه‌های روزمره بنیاد نیز بیش از پیش تجلی یابد؛ زیرا تکریم ایثارگران، بهترین راه پاسداشت راه و یاد امام شهید است.

|| ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یوسف مجتهد

اینستاگرام
درود برشما بر ادر تیز بین ونکته سنج جناب آقای مجتهد
جای خالی حضور جانبازان و ایثارگران در وداع با رهبری که امام امت و از قشرجانباز ان بود با قصور مدیریتی بنیاد زخمی بر دل جانبازان و خانواده های آنان نهاد که هرگز فراموش نخواهند کرد.
عدم حضور این اسوه های ایثار نه از روی بی میلی بلکه بخاطر محدودیت های جسمانی بود و بنیاد بعنوان متولی اصلی جانبازان وظیفه هماهنگی و تسهیل حضور آنها را برعهده داشت لیکن شاهد بودیم که در این لحظات حساس و سرنوشت ساز عدم مسئولیت پذیری بنیاد در اعزام باعث شد تا دلسوختگان مولا و رهبر حتی در آخرین لحظات نیز نتوانند برپیکر بخشی از وجودشان ادای احترام کنند
این نقص مدیریتی بیش از آنکه یک خطای سازمانی باشد یک داغی شد بر دل جانبازان سوگوار
خداوند آقای اوحدی را هر جا که هست سلامت دارد
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi