سه شنبه 14 بهمن 1393 , 08:53




جانباز 70% تهرانی دراوج دردمندی وگمنامی به شهادت رسید
رحمتالله ابوالقاسمی یزدی جانباز 70 درصد دفاع مقدس، بعد از 28 سال تحمل مجروحیت و دردهای ناشی از مشکلات جانبازی به همرزمان شهیدش پیوست.
فاش نیوز - جانباز 70 درصد دفاع مقدس،"رحمتالله ابوالقاسمی یزدی" بعد از 28 سال تحمل مجروحیت و دردهای ناشی از آن به همرزمان شهیدش پیوست.
رحمتالله ابوالقاسمی یزدی جانباز 70 درصد دفاع مقدس، که دراوج مظلومیت ، گمنامی و دردمندی بسر می برد بعد از 28 سال تحمل مجروحیت و دردهای ناشی از آن،
به علت مشکلات تنفسی و نارسائی کلیه به همرزمان شهیدش پیوست.
این جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی؛ پس از سالها تحمل درد و رنج مجروحیت جنگی، دیروز در بیمارستان مسیح دانشوری به شهادت رسید و هماکنون تیم پزشکی مشغول اهدای اعضای این شهید والامقام هستند. پیکر مطهر این شهید صبح فردا چهارشنبه ساعت 8/30 ازمقابل وزارت کشاورزی، تقاطع طالقانی ـ ولیعصرتشییع خواهد شد.
«رحمتالله ابوالقاسمی یزدی» متولد 1344 بود که 19 اسفندماه سال 65 در عملیات کربلای پنج، در منطقه عملیاتی شلمچه از ناحیه پا(یک پا قطع) ، کلیه و گوش مجروح شده بود.
خضوع و خشوع خاص، دست گیری از ایتام، از ویژگی های ایشان بود.
از جمله این که 500 کیلو برنج می گرفت با آن پای قطع شده اش، با ویلچر می رفت و به افراد نامعلومی می رساند.
نماز اول وقتش تا یک ماه پیش که در حالت خیلی وخیم جسمی قرار گرفت هیچ وقت قطع نمی شد. این درحالی بود که 5 روز در هفته دیالیز می شد.
او در مرکزاسناد ملی کشاورزی در کتابخانه ی کشاورزی کار می کرد.
یک دانشنامه دو جلدی (تقریبا دو هزار صفحه است) به نام خود ایشان است (دانش بومی، روستایی و کشاورزی و عشایری)از ایشان منتشرشده است
این جانباز شهیدسالیان سال در بخش مطالعات کشاورزی مجموعه مقالات را با آن وضعیت جسمی، مطالعه و اثرخود را به رشته ی تحریر درمی آورد.
گفتنی است مراسم سوم آن شهید روز جمعه رأس ساعت 3 بعد از ظهر در مسجد چهارده معصوم خیابان نواب، خیابان شهید صفدری.
مراسم دیگر روز شنبه ساعت 2 بعد از ظهر در مسجد نور میدان فاطمی برگزار می گردد.































منم از صبر این همسر با وفا و بسیار بسیار صبور تشکر میکنم اجر او کمتر از خود جانباز نیس و نخواهد بود-
درود بر همه همسران صبور جانبازان
شهدا از شما ممنونم ...که جان و مال و ناموس و امنیت ما مدیون ایثار تو ست و شرمنده ام که امروز هرچه دارم مدیون نبودن تویه و رنجیه که بعد تو خانواده ات کشیدند ..
حالا جانباز باشی یعنی تو هم شهید ی پس قشنگ بگو چی شده ؟؟می گم من اسم دارم ولی وقتی کامنت رو کامنت می ذارم اسمم نمیاد چراشو نمی دونم می خوام بدونی من آدم قابلی هستم برای گوش کردن درد دل تو ...پس بگو من می شنوم ..


















شهید ابوالقاسمی اینک بر خوان خداوندی جلوس دارد و از برکات عند ربهم یرزقون بهره می برد . روحش شاد و نامش جاویدان باد