شناسه خبر : 37836
یکشنبه 05 مهر 1394 , 09:45
اشتراک گذاری در :

حج خونین شهید بابایی!

حال و هوای حجاج در این روزها که حجشان به خون و غم، آغشته شده است ... ما را به یاد حج خونین و عاشقانه تو انداخت عباس جان!... تو که جهاد را بر طواف برگزیدی و در روز عید قربان احرامی دگر بستی و در خون خود غلطیدی و به سوی یار شتافتی... و خداوند، فرشته موکلی را در قالب جسم نورانیت به طواف خانه خویش فرستاد. حجت قبول حاج عباس!

 

فاش نیوز- شهید عباس بابایی در سال 1329، در قزوین دیده به جهان گشود. دوره ابتدایی را در دبستان « دهخدا » و متوسطه را در دبیرستان « نظام وفا » در همان شهر طی نمود و در سال 1348، به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذرانیدن دوره آموزش مقدماتی برای تکمیل دوره به آمریکا اعزام شد. 

 
با ورود هواپیماهای پیشرفته اف ـ 14 به نیروی هوایی ، بابایی که جزو خلبانهای تیزهوش و ماهر در پرواز با هواپیمای جنگی اف ـ 5 بود، به همراه تنی چند از خلبانان برای پرواز با هواپیمای اف ـ 14 انتخاب و به پایگاه هوایی اصفهان منتقل شد. 
با اوجگیری مبارزات مردم علیه نظام ستمشاهی، بابایی به عنوان یکی از پرسنل انقلابی، در جمع دیگر افراد متعهد ارتش وارد میان مبارزه شد. 

پس از پیروزی انقلاب، وی گذشته از انجام وظایف روزمره، سرپرست انجمن اسلامی پایگاه نیز شد. شهید بابایی با دارا بودن تعهد، ایمان، تخصص و مدیریت اسلامی چنان درخشید که شایستگی فرماندهی وی محرز و در تاریخ 7/5/1360 فرمانده پایگاه شد. 
 
شهید بابایی، با کفایت، لیاقت و تعهد بی پایانی که در زمان تصدی فرماندهی پایگاه اصفهان از خود نشان داد؛ در تاریخ 9/9/62 با ارتقاء به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیات نیروی هوایی ارتش منصوب و به تهران منتقل گردید. او با روحیه شهادت طلبی به همراه شجاعت و ایثاری که در طول سالهای دفاع مقدس به نمایش گذاشت، صفحات نوین و زرینی برتاریخ نیروی هوایی ارتش افزود و با بیش از 3000ساعت پرواز با انواع هواپیماهای جنگنده، قسمت اعظم عمر خویش را در پروازهای عملیاتی و یا قرارگاه ها و جبهه های جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد و چهره آشنای «بسیجیان» و یار وفادار فرماندهای قرارگاه های عملیاتی شناخته شد و تنها از سال 1364 تا هنگام شهادت، بیش از 60 مأموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رسانید. 

 

شهید سرلشگر بابائی به علت لیاقت و رشادت هایش در تاریخ 8/2/66 به درجه سرتیپی مفتخر شد و در پانزدهم مرداد همان سال در حالی که به درخواستهای پی در پی دوستان و نزدیکانش مبنی بر شرکت در مراسم حج آن سال پاسخ نه را داده بود، در روز عید قربان در یک عملیات برون مرزی، به شهادت رسید. از نزدیکان شهید نقل شده که وی چند روز قبل از شهادت در پاسخ پافشاریهای بیش از حد دوستان جهت عزیمت به مراسم حج گفته بود: تا عید قربان خودم را به شما می رسانم. 
وی هنگام شهادت 37 سال داشت و اسوه ای بود که از کودکی تا واپسین لحظات عمر گرانقدرش همواره با فداکاری و ایثار زندگی کرد و سرانجام نیز به آرزوی بزرگ خود که شهادت بود، دست یافت و نام پرآوازه اش درتاریخ پرافتخار کشور جمهوری اسلامی ایران جاودانه شد.

تالیف و جمع آوری: شهید گمنام

 

اینستاگرام
سلام و درود خداوند عزیز و رحمان به روح تو ای شهید. خداوند روح آن مادرت را با روح پاک حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله الیها محشور و مبعوث گرداند. سلام و درود خدا و تمام اولیای خدا و تمام پیامبران معصومین به روح پدر بزرگوارت که حقآ نانی را که به تو داده نان حلال به معنای واقعی بوده. شیر پاک مادرت که مثل آب زمزم پاک و مقدس است حلالت. حلالت. حلالت. تو را به پاکی آن شیر مادرت ما را هم حلال کن. بخدا قسم ما که از تو شرمنده و درمانده ایم ای شهید عزیز. با آن همه بزرگواریی که در وجودت بود ما را حلال کن چون با کمال شرمندگی و خجل نتوانستیم راه پاک و مقدس تو را ادامه دهیم و هدف مقدس تو را نتوانستیم به سرانجام برسانیم. واقعآ که از روی تو خیلی خیلی شرمنده ایم. تو کجا و ما کجا؟ تو به نهایت قله ی افتخار و نوک قله ی شهامت پایمردی و رشادت و کمال رسیدی. اما ما هنوز در پایین و ابتدای قله هستیم و هیهات هیهات هیهات تا به تو برسیم. تو به امام و مقتدای خود امام حسین و برادر نازنینش رسیدی خوشا بحالت و خوشا بحالت که بهشت را بر خود ارزانی داشتی. تو را به شیر پاک مادرت ما را دعا کن و از خدا درخواست کن تا گناهان ما را ببخشد ای شهید.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi