شناسه خبر : 83117
پنجشنبه 13 خرداد 1400 , 09:10
اشتراک گذاری در :

آه و ناله جانبازان، دامن مسئولین را می گیرد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، وظیفه‌ی دولت آینده را پر کردن خلاهای موجود در زمینه‌ی مسائل معیشتی، رفاهی، درمانی و اشتغال جامعه ایثارگری عنوان کرد...

فاش نیوز- عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، وظیفه دولت آینده را پر کردن خلاهای موجود در  زمینه مسائل معیشتی، رفاهی، درمانی و اشتغال جامعه ایثارگری عنوان کرده و بر نظارت مجلس انقلابی بر اجرای قوانین تاکید کرد.

 به گزارش خبرنگار پارلمانی فاش نیوز، «سید سلمان ذاکر» نماینده ایثارگر مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی مجلس با اشاره به قوانین ایثارگری و پر نشدن خلاهای موجود در جامعه ایثارگری خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال 1400 مصوب کردیم که به جانبازان بالای 50 درصد یک دستگاه خودرو بدهند. اما چرا واگذاری خودرو به جانبازان در قانون آمده است؟ چون یک جانباز درصد بالا به راحتی نمی تواند راه برود و هر نوع ماشینی را سوار شود. بنابراین در این خصوص برای ایثارگران واجد شرایط اولویت بندی شده است.

 عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی با بیان اینکه شرایط اقتصادی در کشور باید به گونه ای مهیا شود که به  همه ایثارگران خودروی سواری واگذار شود، متذکر شد: ان‌شاء لله دولت آینده خلاهای موجود در جامعه و به خصوص جامعه ایثارگران را به خوبی برطرف کند. البته دولت سیزدهم این توانایی را دارد که مقداری از خلاءها را از طریق واگذاری خودرو، تبدیل به حالت اشتغال و مساعدت در تحصیل برای ایثارگران جبران کند.

نماینده ایثارگر مجلس شورای اسلامی یادآور شد: البته ما ملت غیوری هستیم، چرا که یک فرد سالم که جبهه نرفته است انتظار این را ندارد که به او کمک شود، چون حودش می تواند خلاها را پر می کند. اما یک جانباز ویلچری، پا ندارد که هر کجا که بخواهد برود، یا چشم ندارد و ممکن است استخوان زانویش شکسته شده باشد و نتواند به درستی راه برود. بنابراین، انتظار این را نداشته باشید که مثل شما کار کند. بر این اساس دولتی که در آینده بر سر کار می آید، باید خلاء ها را در جامعه ایثارگری پر کند؛ چرا که اگر کوتاهی کند، آه و ناله جانبازان، دامن مسئولین را خواهد گرفت.

 عضو فراکسیون ایثارگران مجلس یازدهم در خصوص اولویت های جامعه ایثارگری اظهار داشت: حضرت امام (ره) فرمودند که "ایثارگران چشم و چراغ ملتند". ایثارگران که خودشان چیزی نمی خواهند؛ اما فرزندان آنها امروز انتظاراتی دارند، چرا که پدرانشان که روزگاری رزمنده بوده اند و از جهات روحی و جسمی دچار آسیب شده و پدرشان جانباز و شهید شده، دچار خلاء هایی شده اند و این خلاءها را  همسر و فرزندان آنها احساس می کنند.

اما به طور کلی این خلاءها را باید دولت آینده جبران کند و قانون آسیب های وارده به جامعه ایثارگری را برآورد کرده و جبران کند.

خلاءها باید جبران شود

 ذاکر که خود روزگاری در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت، یادآور شد: من خودم جانبازم اما چیزی برای خود و خانواده ام نمی خواهم اما اگر فردا من عصا به دست شدم، باید همسر و فرزندانم به خاطر خلاءهای پیش آمده، مورد رسیدگی و حمایت قرار بگیرند. بنابراین دولت سیزدهم یک امر معقول و لازم  که حمایت از ایثارگران است را باید برای جبران خلاءهایی که ایجاد شده، به عنوان اولویت کاری خود قرار دهد. نه اینکه این موضوع به عنوان نیاز یک رزمنده مطرح است، چرا که آنها هیچ‌وقت به خاطر مسائل دنیوی به جبهه ها نرفتند و اصلاً کسی نمی دانست که آیا برای حضور در جبهه باید حقوق دریافت کند؟

وی افزود: ان شاء لله در آینده، دولتی بر سر کار بیاید که قوانین معطوف به حل مشکلات مردم و ایثارگران را اجرا کند و مجلس انقلابی هم به خوبی بر اجرا نظارت کند؛ چرا که خلاء نظارت، باعث می شود که دولت نتواند به خوبی عمل کند.

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این مورد ما مقصر هستیم چرا که اگر مجلس قانونی را تصویب می کند، باید نمایندگان ملت به صحنه بروند که ببینند آیا اجرایی شده است یا نه؟ و اگر اجرایی نشده است، با متخلفین محکم برخورد کنند.

حضور ایثارگران در صحنه انتخابات

 ذاکر درخصوص انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا، خبرگان و میان‌دوره ای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی متعلق به همه اقشار کشور و مال همه است. همین کوخ نشین ها هستند که این انقلاب را به سرانجام رساندند و در انقلاب اسلامی، مستضعان پای کار آمدند و اسلام را زنده و جان و مال خود را فدای اهداف انقلاب اسلامی کردند.

عضو مجع نمایندگان استان آذربایجان غربی گفت: ایثارگران، آزادگان، جانبازان و خانواده های معزز شهدا همیشه دوست دارند به مردم خدمت کنند و در هیچ زمانی برای خود خواسته ای نداشتند و همیشه خود را خادم نظام و مردم می دانند.

بنابراین، این بار هم ایثارگران باید به صحنه انتخابات بیایند و دست مردم و آنهایی که یک مقدار دلسرد شده اند را بگیرند. باید به آنها بگویند که انقلاب مال همه است اگر چه یک عده از مسئولان بد عمل کرده اند و عملکرد بدی داشتند اما مسیر انقلاب تاکنون درست بوده است. چرا که حاصل خون سردار سلیمانی و هزاران شهید دیگر بوده است.

 عضو فراکسیون ایثارگران اضافه کرد: ایثارگران باید دست مردمی را که یک مقدار دلسرد شده اند را مهربانانه بگیرند و مشارکت را بالا ببرند تا دولت جدید که ان شاء الله دولت امید و انتظار و دولتی قوی و انقلابی است، خلاءهای موجود را جبران کند.

 وظیفه ما این است که به مردم بگویم اگر نارسایی وجود دارد، می شود آنها را جبران کرد چرا که این نارسایی ها به خاطر پنجره ای بود که از آن به دست بیگانگان نگاه می کردیم. اما دشمن پنجره را بست. امروز دیگر اینگونه نیست؛ اگرچه به پنجره نگاه می کنیم اما با بصیرت نسبت به گذشته به آن نگاه می کنیم. اگر چه متاسفانه نگاه دولت دوازدهم به دیگران بود و مردم را فراموش کرده است.

 

*معرفی

اینستاگرام
سلام آقای ذاکر1-آه ایثارگران دامنگیربعضی ازمسئولین شده که توفیق خدمت به بهترین بنده گان خداوند متعال یعنی(ایثارگران)البته بجزء حقیر،راندارند.نه اینکه آه ایثارگران دامن مسئولین رامیگیرد.2-شماکه خودتان جانباز هستیدبرای تان سوآل نشده مجلس یازدهم چه مشکلی ازمشاکل ایثارگران راحل کرده؟اگربه این نتیجه رسیدید مجلس یازدهم هم اقدامی جدی برای رفع مشکلات ایثارگران نکرده ،سعی کنیدگرفتارآه خانواده های محترم شهیدان وجانبازان عزیز وآزادگان سرافراز ورزمندگان دلیرنشوید.ومن الله التوفیق
همشهری عزیز حرف های جناب نماینده پوششی بود برای اینکه سر آخر ما را برای انتخابات تشویق کند وگرنه نماینده ومسئول را چه کار با آه وناله جانباز وایثارگر .درثانی ما خودمان وظیفه مان را بهتر میدانیم آنقدر شناسنامه مان مهر انتخابات خورده که دارند روی پاورقیش مهر میزنند هرچند باز عده ای از این اعتماد مردم سوء استفاده میکنند چه می شود کرد حق وباطل تشخیصش سخت شده بایدبسیار کوشش کنیم که بعضی کلاه سرمان نگذارند فقط به کسانی که اشرافی گری میکنند نباید رای دهیم .

...

( آه و ناله جانبازان، دامن مسئولین را می گیرد )

من هم که همین را می گویم .

یکیش شما.

امگر غیر از شما مسئولی هم است که

با معیشت و حقوق گرفتن رزمندگان

و جانبازان زیر ۲۵ % بالاخص ۵ %

جبهه و جنگ مخالفت کند .

و خودشان زمین اوقاف رایگان هزاران

متری گیرد و منتفع شود.

سیر از گرسنه خبر ندارد.

و ما ؛ و فقط ما بچه های دفاع مقدس بهشتی هستیم .

و دیگران پل صراط در جواب :

قبول شوند و یا به احتمال قوی

رفوزه شوند .

رفوزه ؟!

...
قوانین خوبی در کشور مصوب شده است ولی باید دید چرا اجرا نمی شود و اگر اجرا نمی شود چرا کسی پاسخگو نیست؟ چرا جانبازان زیر 25 درصد از لحاظ بیمه تکمیلی مشمول دندانپزشکی و عینک نمی شوند؟ آیا این جانبازان فاقد دندان و چشم هستن؟ و باید پرسید چرا نمایندگان بودجه کافی برای تحت پوشش قرار گرفتن کامل بیمه تکمیلی جانبازان تصویب نمی کنند؟ و اگر می کنن چرا دولت اجرا نمی کند؟ آیا اینکه جانبازان خواستار بیمه تکمیلی کامل هستن انتظار زیادی است؟ چطور برای شرکت های ورشکسته دولتی لایحه درخواست حقوق نجومی برای مدیران آن درخواست می شود ولی تا به بحث بودجه ایثارگران می رسد فریاد وای مصیبتا بلند می شود؟ خواسته ایثارگران مبنی بر پوشش کامل بیمه تکمیلی خواسته زیادی نیست .واقعا جای تاسف دارد وقتی که در سایت بیمه دی می روی مشاهده می شود که بسیاری از بیمارستان ها قرارداد خود را با بیمه دی لغو کرده اند.مجلس شورای اسلامی باید یک شورای نظارت بر مصوبات مجلس توسط دولت نیز ایجاد کند تا به محض قانع نشدن از عدم اجرای مصوبات مجلس وزیر یا مسئول مربوطه را عزل کند.در خصوص معیشت و سلامت ایثارگران نباید با تساهل و اغماض برخورد کرد.

...

تا یک سال پیش

امید داشتم که به رزمندگان عزیز

و جانبازان عزیز بالاخص ۵ %

رسیدگی شود و حقوق بدهند.

ولی اتفاقاتی افتاد

و بعضی که خانه نشین شده بودند و دشمن بچه های جبهه و جنگ بودند.

دوباره قدرت گرفتند .
و از هر گونه رسیدگی به معیشت رزمندگان و جانبازان بالاخص ۵ %

جلوگیری می کنند .

و ایران را هم نابود می کنند .
...
سلام جناب آقای ذاکر نخست بخودبرگردین شما نمایندگان به وظایفتان عمل کنید دولت مجبور هست اطاعت امر کند شمانمایندگان 90%وظیفه اتان پیگیری وملزم کردن دولت ها به اجرای قوانین چطورس خودتان خواسته ازرانتی سوء استفاده نمایید باجمع کردن چند امضاء وزیرمربوطه را مجبور میکنیدواون وزیرم میدونه دستش زیرساطورتان هست هردرخواستی داشته باشین همونجا دستورداده ولی وقتی به جانبازان که مظلوترین قشر جامعه هدف میرسدخودرابه کوچه علی چپ زده جناب ذاکر شما خطاب به دولتیان گفته که آه جانبازان وایثارگران دامنتان رامیگیرد جناب ذاکر شما نمایندگان که بانقاب انقلابی واردمجلس شده چی آیا آه وناله جانبازان دامن شما به اصطلاح نمایندگان انقلابی رانمیگیرد، دیشب اولین بخش مناظره انتخاباتی بین7تن کاندیداهای ریاست جمهوری پخش شد وجانبازان خودفهمیدن وظیفه اشان چی هست نه جناب حیدری بعنوان مجری ونه کاندیداهای ریاست قوه مجریه سخنی در دفاع ازجانبازان مظلوترین قشر جامعه هدف به زبان آوردند، جناب ذاکر جنابعالی وهمه نمایندگان وهمچنین دولتیان بایستی تاوان سختی پس داده مگرفرمایشات مقام معظم رهبری را که بارها اشاره داشته اندکه همه از جنگ فارغ شده اند الا جانبازان و خانواده هایشان، جای بسی شرم برشما وجای بسی تأسف برای جانبازان، جمعی از جانبازان

...

امسال می توانستند حقوق رزمندگان و جانبازان زیر ۲۵ % بالاخص ۵ % را زیاد کنند .

ولی عمداً و دل بخواهی این کار را نکردند.

...
سلام آقای ذاکر الان ۵سال است پداش مراکه بازنشسته شدم ام رانداده اند خودرونداده اند بجایی رسیده که لوازمات بهداشتیمان راخودمان می خریم .خجالت هم خوب چیزیست .جانبازان یکی یکی دارند به دوستان شهیداشان می پیونند ولی دریغ ازبازکردن یک گره ازگرهای مشکلات زندگیشان .خدانگذاردازکسانی که کم کاری یاچوبی لای چرخ لوایح ومصوبات جانبازان می گذارد
سلام
ایا مسئولان زندگی یک جانباز شیمیایی اعصاب و روان را درک میکنند .درک میکنندچگونه با فقر دست و پنجه نرم میکنند. درک میکنند مستاجر بودن را .درک میکنند کتک خوردن را .درک میکنند مریض داری را .درک میکنند چگونه صبح تا شب را باید درد بکشندوشبها از شدت غم وغصه خواب به چشمشون نمیاد .مسئولان فقط حرف میزنند ولی عملشون صفره .به خودتون نمره ۲۰ بدید توی این دنیا جلو خانوادتون سربلند هستید. ولی در اون دنیا باید روی شصت پاتون وایسید وجواب ماها را بدید.چگونه دلتون راضی میشه سر سفره با خانوادتون یه غذای سیر بخوریدوبهترین خانه ها را داشته و باشیدوبتونید درک کنید یک خانوادی ۴نفره که بچه های مریض دارند ومستاجرند با کمک معیشت ۲۲۵۰ چگونه زندگی میکنند. محال بخدا اصلا درکی داشته باشید .من سالهاست با جانباز شیمیایی ۲۰درصد زندگی کردم و رنج های زیادی کشیدم ولی هیچ وقت خم به ابرو نیاوردم وبه خاطر رضای خدا تحمل کردم ودم نزدم .ولی الان دیگه نمیتونم واقعا بریدم زندگی برام زجر آورده ....پس شما هم به خاطر رضای خدا یه کمی هم به درد ما برسید ومسعولیت پذیر باشید وبه حرفاتون عمل کنید تا شرمنده خداوند نشوید
مجلس قانون مصوب کند
تادولت اجراکند
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi