دوشنبه 09 آبان 1401 , 17:00




خطاب به آقای مجتهد
علی عسکریان - سلام جناب آقای مجتهدی از تلاش های شما وهمکاران گرامیتون تقدیر وتشکر می نمایم. من از سال89 جانباز حالت اشتغال و طبق تبصره 6حالت مستخدمین شهید جانباز از کار افتاده کلی هستم و در سال تیر ماه 1401 به استناد آیین نامه شماره 400/4/1292مورخ 96/9/18وماده26به شماره 400/99/96858مورخ99/4/24مشمول حق پرستاری گردیده ام ونیاز به پرستار دارم.
از لطف همه بزرگوارانم سپاسگذارم ولی چیزی که منو آزار و اذیت می کند متأسفانه درصد م 20درصد می باشد و از ناحیه تمام بدن شیمیایی و ناراحتی اعصاب و روان و غیره.
آیا حقم همین است؟ من که پزشک نیستم ولی درد و رنج وآسیب دیدن جان و جسمشان فدا کردن بی پروا و کاش جهانمان بهتر شود که آنها احساس ضرر و خسارت نکنن.
امیدوارم که پایدار باشند همه جانبازان ومردانی که مصرف کردن خودشونو به عنوان یک جهان آرمانی. باز هم گله مرا بپذیرید. چطور در سال 1401 پرستاری شامل حالم شده ولی پزشکان محترم هیچ توجهی به 20درصدم نکردند. خیلی وقته صدام ما را کشته و مردیم حالا مسئولین محترم شلاق زدن روی مرده هیچ اثری ندارد.
خدایا چنان کن سر انجام کار،،،،،،،،،،، تو خوشنود باشی و ما رستگار. لطفا بازنگری کنید در مورد همه ایثارگران.
ممنونم که پاسخ منو بفرستید لطفا خواهش می کنم لطفا


















شاید عجیبتر از هرموضوع دیگری...
در قانون حق پرستاری داریم که : به جانبازان 25درصد تا 49درصد براساس نظرکمیسیون پزشکی حق پرستاری تعلق می گیرد وحق پرستاری هم به کسانی داده می شود که عملا به تنهایی قادر به برآوردن کارهای روز مره خود نباشند ونیازمند کمک فرددیگری هستند.
خوب وقتی که فردی طبق نظریه کمیسیون پزشکی بنیاد مشمول حق پرستاری شد یعنی توان زندگی معمول را از دست داده ونیازمند همراه وپرستار است واین یعنی درصد بالاتر از 25درصد.
حالا چگونه پزشکان محترم متخصص!!! در این مورد گفتن هم حق پرستاری باید بگیری هم گفتن جانباز زیر 25درصدی؟؟!!
این فقط یک واقعیت را نشان می دهد: کمیسیون پزشکی بنیاد مشکل دارد.ویک جایی از این کمیسیون می لنگد وباید بررسی واصلاح شود.