03 شهريور 1405 / ۱۱ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 117933
شنبه 13 ارديبهشت 1404 , 12:22
شنبه 13 ارديبهشت 1404 , 12:22


مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
غلامرضا صادقیان

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
معلم شهیدی که میخواست کار ناتمام شهید مطهری را تمام کند
فاش نیوز - امروز سیونهمین سالگرد شهادت معلمی است که میخواست کار ناتمام شهید مطهری را تمام کند؛ «شهید مرتضی پالیزوانی» در این مسیر خیلی تلاش کرد تا اینکه روز ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۵ و در سالروز شهادت استاد مطهری در جبهه به شهادت رسید.

شهید «مرتضی پالیزوانی» جوانی پرشور بود که دلش میتپید برای آگاه شدن و آگاهی دادن. آنقدر زبده بود که وقتی با رتبه خوبی در فلسفه دانشگاه تهران قبول شد، بعد از مدتی، دانشگاه به او مسئولیت تدریس داد؛ در حالی که خودش هنوز دانشجو بود. او از فردی شنیده بود که مذهبیها بیسواد هستند! سریع رفت و کلاس زبان انگلیسی ثبتنام کرد، تا این آموزش را در جایی برای اسلام به کار ببرد. مرتضی عاشق شهید مطهری بود.

کتابهای استاد را میخواند و بین فامیل و دوستان دربارهاش حرف میزد؛ او حتی شهر به شهر میرفت تا از کتابهای شهید مطهری صحبت کند. شوق او به روش استاد مطهری آنچنان بود که قبل از رفتن به جبهه، خودش را به منزل شهید مطهری رسانده و به همسر شهید مطهری گفته بود: «اول دعا کنید شهید بشوم؛ اگر شهید نشدم، حتماً برمیگردم و کتابهای نیمهتمام استاد مطهری را تمام میکنم.» این ادعای بزرگ از جوانی که ۲۴ ـ ۲۳ سال بیشتر نداشت، خبر از تسلط مرتضی به راه و رسم شهید مطهری میداد.

«مرتضی پالیزوانی» اول اردیبهشت ۱۳۶۵ وارد گردان حضرت علیاصغر(ع) تیپ سیدالشهدا(ع) شد. وقتی فهمید همرزمانش کتابهای استاد مطهری را کامل نخواندهاند، با سخنرانیاش نیروهای گردان را تحت تأثیر قرار داد. او هر وقت مجالی پیدا میکرد برای رزمندگان کلاس درس و بحث از کتابهای استاد مطهری میگذاشت. او معتقد بود: «اگر روح مطهری، فکر مطهری، فلسفه و عرفان مطهری از جامعه ما رخت بربندد، از انقلاب جز نامی و از اسلام جز اسمی باقی نخواهد ماند.»

این علاقه به استاد مطهری تا جایی پیش رفت که مرتضی پالیزوانی روز ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۵ همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، هنگام اعزام به عملیات ترکش خمپاره به پهلویش اصابت کرد و به شهادت رسید.
امروز بعد از گذشت ۳۹ سال از شهادت معلم شهید «مرتضی پالیزوانی» مراسم سالگرد او در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) با سخنرانی علی غلامی مدیر بنیاد فرهنگی شهید پالیزوانی برگزار شد.



منبع: خبرگزاری فارس


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی















