پنجشنبه 20 فروردين 1405 , 12:10




فلسطین سرزمین شما نیست
فاش نیوز - اسرائیل این نطفه نامشروع بداند بهزودی نقشه و جغرافیای جدید منطقه تغییر خواهد کرد، رؤیای از نیل تا فرات شما به آرمان ما یعنی "از ایران و سواحل خلیج فارس تا سواحل مدیترانه" تبدیل خواهد شد و به اذن الهی نقشه و مرزهای جغرافیایی منطقه یک امت واحده را تشکیل خواهد داد و نسیم آزادی از ایران اسلامی و از خلیج فارس تا فلسطین مظلوم خواهد وزید و فلسطین آزاد با برادر بزرگ خود ایران عزیز دست خواهد داد. این نظریه فقط یک تغییر جغرافیایی نیست؛ بلکه بهیقین یک آرمان انقلابی و ایمانی است.

برای تاریخ دورقمی رژیم منحوس و جعلی صهیونی فقط یک موشک کافی است تا هیمنه پوشالی و توخالی او را درهم شکسته و رؤیای از نیل تا فرات او را به کابوس مرگ تبدیل کند. به یاد بیاورید روزها و شبهایی که در خوابهای مخملی خود رؤیای اسرائیل بزرگ و خاورمیانه جدید را میدیدید؛ به یاد بیاورید روزها و شبهایی را که بر کودکان مظلوم و زنان و مردان رنجکشیده فلسطین حرام و تلخ کردید.
اکنون ساعت مرگ شما فرا رسیده است و ناقوس انتقام الهی با غرش شیران ایرانی و با وعده صادق سپاهیان محمّد (ص) و لشکریان قدس به صدا درآمده است. اکنون در رؤیای اسرائیل بزرگ چون موش به پناهگاههایتان فرار کنید و در آنجا به تاریخ ظلم و ستم و همه کارهای زشت و پلیدتان فکری کنید. فلسطین سرزمین شما نیست، سربازان امام زمان (عج) شما را از خاک مقدس قدس شریف بیرون خواهند کرد و بهزودی فرزندان ایرانزمین کودکان رنجدیدهٔ فلسطینی را در آغوش خواهند کشید و به اذن الهی ریشه گندیده و پوسیده شما توسط سرداران راستقامت و استوار ایرانی از خاک مقدس فلسطین کنده خواهد شد. اسرائیل با جهاد محور مقاومت و وحدت مسلمانان منطقه نابود خواهد شد. آرمان ما این است، اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود، انشاءالله. یا الله یا عزیز و یا قوی
|| رحمان الهی

















