شناسه خبر : 127244
شنبه 28 شهريور 1405 , 09:10
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

۲۰۰ شب؛ امضای غیرت پای ایران

 فاش نیوز - ۲۰۰ شب گذشت؛ ۲۰۰ شب از شب‌هایی که شاید در تقویم، تنها چند عدد باشد، اما در حافظه این سرزمین، به‌عنوان فصلی از عزت، ایستادگی و غیرت ایرانی خواهد ماند.
 این مردم، در روزهایی که ایران با سختی‌ها، تهدیدها و چالش‌های بزرگ روبه‌رو بود، میدان را خالی نکردند. شب‌هایشان را در کنار هم ایستادند تا یک پیام روشن به دوست و دشمن مخابره کنند: ایران تنها نیست؛ این ملت هنوز پای میهن، امنیت و عزت خود ایستاده است.
 ۲۰۰ شب حضور مردم، فقط حضور در خیابان نبود؛ روایتی بود از مردمی که نشان دادند امنیت را قدر می‌دانند، وطن را دوست دارند و در روزهای دشوار، پشت کشور و نیروهای مسلح خود می‌ایستند.
 چه بسیار چشم‌هایی که خسته شد، چه بسیار قدم‌هایی که در این شب‌ها فرسوده شد، اما یک چیز فرسوده نشد: اراده ملتی که نمی‌خواهد سرنوشت ایران را دیگران رقم بزنند.
 این مردم، برای نسل‌های آینده یک یادگار ارزشمند به جا گذاشتند؛ نوشته‌ای که با مرکب ایستادگی بر صفحات تاریخ ثبت خواهد شد: «ما در روزهای سخت، ایران را تنها نگذاشتیم.»
 امروز اگر سخن از عزت ایران است، بخشی از این عزت را باید در همین مردم جست‌وجو کرد؛ مردمی که در سختی‌ها همچون کوه ایستادند و ثابت کردند فاصله میان ملت و میهن، در روزهای سرنوشت‌ساز، وجود ندارد.
 پس باید قدر این ملت را دانست؛ خاک‌پای چنین مردمی باید توتیای چشم مسئولان باشد و اما یک‌سخن با مسئولان و مدیران کشور: این ملت، آزمون سخت خود را با ایستادگی پشت سر گذاشت. اکنون نوبت مسئولان است که در برابر این امتحان، سربلند بمانند. قدردانی از مردم فقط با سخنرانی و تقدیرنامه نیست؛ با خدمت، عدالت، رفع مشکلات، مبارزه با فساد، تأمین امنیت اقتصادی و تحقق مطالبات بحق آنان معنا پیدا می‌کند.
 مبادا روزی برسد که این ملت برای ایران ایستاده باشد، اما مسئولی در برابر خواسته‌های بحق همین مردم ایستادگی نکند.
۲۰۰ شب مقاومت، نباید فقط یک خاطره باشد؛ باید آغاز عهدی تازه برای خدمت به مردمی باشد که در روزهای سخت، ایران را تنها نگذاشتند.
 این ملت را فراموش نکنید؛ چون تاریخ، ایستادگی آنان را فراموش نخواهد کرد.

|| سیدرضا موسوی فاضل

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi