شناسه خبر : 108049
یکشنبه 15 بهمن 1402 , 10:50
اشتراک گذاری در :

سربازی کوچک در دفاعی بزرگ!

فاش نیوز - براساس فرمان حضرت عشق و برحسب وظیفه خطیری که بما محول شده است، دفاع همچنان باقیست و به عنوان سربازی کوچک در مسیر دفاعی بزرگ ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و لحظه‌ای درنگ برایمان جایز نیست.

شب تــــــــاریک و ره باریک و مو مست

قدح از دست مو افتاد و نشکست

نگهدارنده‌اش نیکو نگه داشت

وگرنه صد قدح نفتاده بشکست

مثـــالی ارزنده برای مسئولی زدم که بد نیست در اینجا بدان اشاره‌ای بکنم، همچنان که عرض شد، تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم صحنه را ترک کنیم. بر همین اساس در محیط اداری که دارای مشکلات عدیده‌ای بود و ما هم از کارکنان آن مجموعه بودیم، چندین بار مشکلات فوق و پیش آمده را منعکس نمودیم و به همه مسئولین تراز اول شهرستان و استان نیز مطلب را عرض نمودیم، اما مصداق شعر بالا شدیم. نه تنها اقدامی نکردند، که تحت فشار اطلاعاتی نیز کشیده شدیم. البته ما خوفی نداشته و نداریم و همانطور که بارها عرض کردیم بحمدلله بیست و چند سال حقوق هم نگرفتیم، توضیحش لازم نیست درکل وام‌دار نیستیم، به همین دلیل هر کجا خلائی ببینیم سریعا در فضای پرکردنش آماده می‌شویم.

دایره اطلاعات ما را خواست که چرا در امورات دخالت می‌کنید. عرض کردیم مگر نه اینکه امام راحل رحمةالله علیه فرمودند؛ همه مسئولیم؟ مگر نه اینکه حضرت آقا فرمودند؛ در صحنه باشیم؟ و مثال فوق را شرح دادیم. گفتیم برادر مسئول، اگر شما در این بلبشوی بازار بر اساس نیازتان مجبور بشوید پنج‌میلیارد تومان بدهید یک خودرو بخرید و همین خودرو را همان ساعات ابتدایی که درب منزلتان پارک کردید یک نفر بیاید و با چاقو یا شی برنده‌ای از ابتدای خودرو تاانتهای خودرو را خط‌‌ و خشی بکند و شما توی دوربین ببینیدکه طرف در حال پاره‌کردن بدنه اتومبیلتان است صادقانه مشرف می‌شوید و خوش‌و‌بش می‌کنید با طرف مقابل یا اینکه از کوره در می‌روید و یا آنچه که شایسته نیست را انجام می‌دهید؟ طبیعی است که اگر حتی بزنید و ضرب‌وشتم هم بکنید طرف را، همه حق را به شما می‌دهند.

حالا تصور بفرمائید همین مطلب را در این جهت حقیری چون من شاهد باشد که پدر نازنینش با دو متر قدوبالا و یکصد کیلو وزن ماهیچه‌ای یک چریک به تمام معنا مقابل چشمش برای حفظ این انقلاب با گلوله دشمن از پای در بیاید و پیکر مطهرش داخل کانالی بیفتد و آفتاب همراه با سوز سرمای آبان، صورتی که عین گل بود را سیاه و کبود بکند و پهلوی پدر پاره بشود، بعد شما از انقلابش دفاع نکنی!

این که عین خیانت به خود است. پس چطور می‌شود که شما برای مادیات هر اقدامی بکنی و حق به جانب شما باشد، اما اگر ما برای حفظ ارزش‌ها و کرامت نظام اقدامی بکنیم، می‌شود دخالت در امور و این یعنی این که اگر نگه‌دارنده نیکو نگه‌نمی‌داشت، این انقلاب با دست خودی‌ها تا حالا براندازی شده بود.

همه می‌دانیم و دیدیم که این انقلاب چه مظلومیت‌هایی را متحمل شد، چه فتنه‌هایی که در اتاق فکر دوستان! طراحی و به کف خیابان‌ها کشیده شد. همه می‌دانیم و دیدیم که چه ضربات سهمگین و سنگینی را انقلاب از ناحیه انقلابیون فتنه‌گر تحمل کرد.

لذا به همین دلیل می‌گویم خدای تبارک و تعالی، همان خدایی که جانباز ویلچری زخم بستری را با زخم‌های درونی و برونی پای کار انقلاب می‌کشد، نگه‌دارنده و انتشاردهنده انقلاب است. امروز در نیوجرسی هم بوی چفیه سیدعلی پیچیده است. امروز دشمنان این انقلاب در حقیقت به زانو درآمده‌اند و استدلال این به زانودرآمدن، در فضاهای مجازی بخوبی ملموس است. کافی‌ست رجوعی کنیم به اخبار دنیا و فیلم‌های منتشر شده از آن‌سوی آب‌ها که تا دیروز به فکر پهلوی و ولیعهد و انفجار انقلابی در توهمشان بودند تا متوجه حضور انقلاب در سراسر گیتی بشویم.

مظلومیت این انقلاب را خدای سبحان در اقتدارش بیمه نموده و نگه‌دارنده‌اش خدای منان است. این یعنی ارزش خون شهدایی که با نان خشک خوردن، روی چفیه‌شان سفره پهن کردن و پنیر و خرما خوردن سهمشان از سفره‌ی انقلاب بود و هنوز هم مظلومانه‌ترین قشر این جامعه هستند و هیچ چشمداشتی ندارند و تنها دغدغه تفکرشان پاسداری از انقلاب و خون شهیدان است. این یعنی مـــــــــانابودن انقلاب و پاسداری از ارزش‌های انقلاب؛ والسلام.

|| رضا امیریان فــــــارسانی

اینستاگرام
متاسفانه بایدخدمت شماوهمه ملت شریف عرض کنم که دیروزوقتی مملکت موردآماج دشمنان قرارگرفت تقریباطبق اظهارات حودآقایان کمترازسه درصدمردم برای دفاع رفتندوتقریبا۲۸درصدمردم به زندگی خودشان مشغول بودندوهیچ تعهدی نداشتن حتی اگرعراق کشورراهم اشغال میکرد.برایشان مهم نبودهمانان امروزداعیه داران شده اندودرهمه ارکان کشوری نقش ایفامیکننددقیقاآقای امیریان فارسانی حقایق رابیان میکنندولی بایدگفت آفتاب نخوردگانی هستندکه امیریان هاراقبول ندارن
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi