شناسه خبر : 116224
پنجشنبه 04 بهمن 1403 , 23:36
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

وداع و خاکسپاری جانباز شهید تاج دولتی؛

دایی بهمن هم جمع جانبازان نخاعی را وداع گفت!

جانباز نخاعی فعال و خیر، حاج"علیرضا(بهمن) تاج‌دولتی پس از مدتی بستری و کما در بیمارستان خاتم الانبیا به یاران شهیدش پیوست...

فاش نیوز - جانباز نخاعی فعال و خیر، حاج" علیرضا(بهمن) تاج دولتی مشهور به دایی بهمن پس از مدتی بستری در بیمارستان خاتم الانبیاء امشب چهارم بهمن ماه در شام جمعه به یاران شهیدش پیوست.

وی سال 1335 در تهران متولد شده و در سال ۱۳۶۲ از سوی بسیج کرج به جبهه رفته و روز هشتم فروردین ۱۳۶۳ در عملیات خیبر در جزیره مجنون در 28 سالگی بر اثر اصابت ترکش به کمر، دچار عارضه قطع نخاع شد. جانباز تاجدولتی سابقه زیادی در مبارزات  زمان انقلاب و فعالیت های پس از پیروزی انقلاب درمبارزه با گروهک های ضد انقلاب حضور درحزب جمهوری اسلامی داشت.

 حاج علیرضا یا بهمن تاج دولتی از جانبازان نخاعی و خیّر تهران بود که در دوران تهاجم رژیم بعث عراق به کشورمان به جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافت و براثر اصابت ترکش به ستون فقرات، به افتخار جانبازی نائل شد.

وی از جمله جانبازانی بود که به صورت مستمر پیش از در بستر افتادن، سال ها روزهای پنج شنبه با تهیه و اهدای نذری برای زوار شهدا در مزار شهدا حضور یافته و نذری های او معروف بود و  خیلی ها نان از دستان خیرخواه او گرفته اند.

او معروف به صراحت کلام بود اما دلی داشت که کمتر کسی از پاکی و مهربانی و خلوص بینهایتش بی اطلاع بود. جانباز پر هیاهویی که در قطعات شهدا شناخته شده بود و حتما در عرش، شناخته شده تر!

دایی بهمن که از مدتی پیش به علت عوارض ناشی از مجروحیت، در بیمارستان خاتم تهران بستری بود، امشب پس از 40 سال شکیبایی بر رنج های ناشی از مجروحیت، این سرزمین خاکی را به قصد دنیای افلاکی ترک کرده و در این ایام مبارک ماه رجب به شهدا ملحق شد.

 مراسم وداع با این جانباز شهید روز شنبه 6 بهمن، حوالی ساعت 9 صبح در آسایشگاه امام خمینی تهران خواهد بود و پس از آن، پیکر پاک حاج بهمن تاج دولتی برای خاکسپاری به قطعه 50 بهشت زهرا منتقل خواهد شد.

او فرزند حاج غلامرضا تاج دولتی بانی مسجد سیدالشهدا کرج و خادم اهل بیت بود که پدرش در شعر و سخنوری زبانزد هر دوست و آشنایی بود و گره گشای مردم.

گفت و گویی کوتاه با این جانباز شهید پیش تر انجام شده که به نظر مخاطبان می رسد:

 

رمز و راز شهید شدن از زبان جانباز دفاع مقدس

نان آور زائران شهدا بستری شد

 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi