شناسه خبر : 119630
چهارشنبه 18 تير 1404 , 12:07
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

شهادت ۷۰۰ غیرنظامی در حملۀ «اسرائیل» به ایران

فاش نیوز - وزیر بهداشت با اعلام آمار شهدا و آسیب‌های وارده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان گفت: در این حمله تاکنون نزدیک به ۷۰۰ نفر از شهروندان غیرنظامی شهید شده‌اند.

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «محمدرضا ظفرقندی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه بازدید از یکی از مراکز درمانی در تهران و عیادت از کودک پنج ساله مجروح حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان از وقوع یک حادثه غیرمترقبه در بیمارستان‌های سراسر کشور در پی حملات اخیر خبر داد که طی آن حدود پنج هزار مجروح غیرنظامی شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند.

شهادت ۱۸ نفر از اعضای کادر سلامت در تجاوز رژیم صهیونیستی

ظفرقندی با اشاره به ابعاد فاجعه‌بار این حادثه افزود: در میان مجروحان، کودکی پنج ساله با ۵۰ درصد سوختگی دیده شده که خانواده‌اش نیز در این حمله شهید شده‌اند. این رخداد یک حمله وحشیانه و غیرقابل توجیه به مردم بی‌دفاع بوده است.

وزیر بهداشت با تقدیر از فداکاری کادر درمان اظهار کرد: از لحظات نخست حادثه، کادر درمانی کشور با غیرت، همت و دلسوزی وارد عمل شدند و با تمام توان به رسیدگی و درمان بیماران پرداختند. خوشبختانه در بازدید از مراکز درمانی شاهد رضایت مردم بودیم که این موضوع مایه دلگرمی و افتخار ماست.

وی همچنین با اعلام آمار شهدا و آسیب‌های وارده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان گفت: در این حمله تاکنون نزدیک به ۷۰۰ نفر از شهروندان غیرنظامی شهید شده‌اند. همچنین ۱۸ نفر از اعضای کادر سلامت، از جمله ۶ پزشک، جان خود را در مسیر خدمت از دست داده‌اند.

ظفرقندی افزود: هفت بیمارستان به صورت مستقیم هدف حمله قرار گرفتند و برخی از مراکز درمانی به دلیل شرایط اضطراری تخلیه شدند. همچنین حدود ۱۱ دستگاه آمبولانس مورد اصابت بمباران قرار گرفت که تمامی این اقدامات مغایر با اصول و موازین بین‌المللی، حقوق بشر و حقوق انسانی است.

وزیر بهداشت در پایان تأکید کرد که وزارت بهداشت با تمام توان در حال رسیدگی به مجروحان است و مستندسازی این جنایات برای پیگیری‌های حقوقی و بین‌المللی در دستور کار قرار دارد.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi