چهارشنبه 11 شهريور 1405 , 12:47




به مناسبت هفته دولت در بهشت زهرای تهران
تجدید میثاق کارکنان وزارت دادگستری با شهدا
مشاور وزیر دادگستری در امور ایثارگران و جمعی از مدیران و کارکنان این وزارتخانه، همزمان با هفته دولت و در گرامیداشت دولتمردان شهید، با حضور در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران، با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند.
به گزارش فاش نیوز، به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهید ایران اسلامی، مشاور وزیر دادگستری در امور ایثارگران به همراه جمعی از مدیران و کارکنان این وزارتخانه، روز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران حضور یافتند.
در این مراسم، حاضران با حضور بر مزار شهیدان محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر، نخستوزیر و رئیسجمهور شهید، به مقام شامخ این دولتمردان ادای احترام کردند.
همچنین مشاور وزیر دادگستری و کارکنان این وزارتخانه با حضور بر سر مزار شهدای جنگ ۱۲ روزه، شهدای جنگ رمضان و شهدای مدافع حرم، یاد و خاطره این شهیدان را گرامی داشتند.
علیرضا درویشی، مشاور وزیر دادگستری در امور ایثارگران، در این مراسم با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا، اظهار کرد: «یاد، افتخارات و عزت شهدا را همه باید نصبالعین خودشان قرار بدهند و نگذارند فراموش شود.»
این مراسم در راستای گرامیداشت مقام شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید عهد و پیمان کارکنان وزارت دادگستری با آرمانهای شهیدان برگزار شد.

















