شناسه خبر : 127066
یکشنبه 22 شهريور 1405 , 09:18
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه خبر داد

انهدام یک تیم تروریستی در سراوان با هلاکت ۵ تروریست

فاش نیوز - روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: بر اساس گزارش مردمی رسیده و پس از ایجاد اشراف اطلاعاتی دقیق، یک تیم تروریستی حرفه‌ای که قصد اجرای عملیات ترور در سراوان را داشت شناسایی و منهدم شد.
بر اساس گزارش مردمی رسیده و پس از ایجاد اشراف اطلاعاتی دقیق، یک تیم تروریستی حرفه‌ای که قصد اجرای عملیات ترور در سراوان را داشت شناسایی و سحرگاه شنبه مورد ضربه قرار گرفت.
به گزارش سپاه نیوز و به نقل از روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، بر این اساس در اقدام عملیاتی مشترک رزمندگان قرارگاه قدس شامل سپاه، اداره کل اطلاعات و فراجا، تعداد 5 نفر از تروریست‌های وطن‌فروش به هلاکت رسیدند. همچنین تعدادی سلاح و مقادیری مهمات و مواد انفجاری از مخفیگاه این تیم کشف 
گردید.
لازم به یادآوری است آمریکا و رژیم منحوس صهیونی که در جبهه نظامی دچار شکست فاحش شده‌اند به گروه‌های تروریستی دستور داده‌اند که با ایجاد ناامنی در استان سیستان و بلوچستان؛ سرپوشی بر ناکامی‌های خود بگذارند.
در این عملیات که تا پیش از ظهر شنبه ادامه داشت ۳ نفر از پاسداران گمنام امام زمان (عج) نیز به شهادت رسیدند.
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه ضمن تشکر از همراهی و بردباری مردم منطقه، اعلام می‌دارد همان‌طور که در بیانیه قبلی تأکید شد خدشه در امنیت مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان خط قرمز بوده و تیم‌های تروریستی گروهک‌های وطن‌فروش تحت اشراف اطلاعاتی قرار داشته و در زمان مناسب بر روی آن‌ها اقدام خواهد شد.
لازم به یادآوری است احتمال افزایش تعداد تروریست‌های به هلاکت رسیده وجود دارد.
و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi