شناسه خبر : 37853
یکشنبه 05 مهر 1394 , 14:11
اشتراک گذاری در :

موافقت رهبر انقلاب با دفن جان باختگان حادثه منا در گلزار شهدا

رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای دفن جان‌باختگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا، موافقت کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست حجت‌الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای دفن جان‌باختگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا، موافقت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی‌محلاتی نماینده ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به درخواستهای نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران ایرانی و همچنین رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص دفن جان‌باختگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا جهت تسکین آلام خانواده‌های داغدار آنان، آمادگی بنیاد شهید را در این خصوص اعلام و از رهبر معظم انقلاب کسب تکلیف کرد.

رهبر انقلاب در ذیل این نامه مرقوم کردند: «دفن پیکر این عزیزان در گلزارهای شهدا کار شایسته‌ای است.»

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی با دفن جان‌باختگان فاجعه منا در گلزارهای شهدا موافقت کردند
 
منبع: میزان
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi