شناسه خبر : 19606
یکشنبه 27 اسفند 1391 , 11:00
اشتراک گذاری در :

"شهید عطری"

متین مظاهری - در قطعه شهدا در حال قدم زدن بودم و مزار شهدا نگاه می کردم. سر مزار یک شهید خیلی بیشتر از بقیه شهدا شلوغ بود. نزدیک شدم،هرچه فاصله من به این شهید نزدیک می شد  بوی گلاب

بیشتر احساس می کردم. خیلی عجیب بود! این شهید کیست که به این مقام رسیده؟

هنگامی که پیکر آن شهید را در بهشت زهرا  تهران ، در قطعه 26 به خاک می سپارند ، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس میشود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک میباشد بطوریکه اگر سنگ قبر شهید پلارک رو خشک کنید ، از اونطرف سنگ خیس میشه و گلاب ازش بیرون میاد.

می گویند شهید پلارک مثل یکی از سربازان پیامبر ( ص ) در صدر اسلام ، " غسیل الملائکه " بوده است . " غسیل الملائکه "  به کسی می گویند که ملائکه غسلش داده‌ باشند . در تاریخ اسلام آمده که حنظله غسیل الملائکه که از یاران جوان پیامبر بود ، شب قبل از جنگ احد ازدواج می کند و در حجله می خوابد . فردا صبح ، زمانی که لشکر اسلام به سمت احد حرکت می ‌کرد ، برای رسیدن به سپاه بسیار عجله کرد و بنابراین نرسید که غسل کند . او در این جنگ شهید شد و ملائکه از طرف خدا آمدند و او را با آب بهشتی غسل دادند . پیکر او بوی عطر گرفته بود که بعد پیامبر بالای پیکر او آمد و از این واقعه خبر داد . حالا گفته می شود شهید احمد پلارک عزیز هم اینچنین است و برای همین است که همیشه قبر او خوشبو و عطرآگین است .
کسانی که زیاد بهشت زهرا می‌روند، به او "شهید عطری" می گویند.
خیلی‌ها سر مزار شهید سید احمد پلارک نذر و نیاز می‌کنن و از خدای او حاجت و شفاعت می‌خوان.
او معجزه خداست.


* *شهید پلارک از زبان مادرش**
در 13 سالگی تا به هنگام شهادت 23 سالگی نماز شبش ترک نگردیده بود.
شب های بسیاری سر بر سجده عبادت با خدای خود نجوا می کرد و اشک می ریخت...
اشک های شهید سید احمد پلارک امروز رایحه معطری است که انسان ها را تسلیم محض اراده و قدرت آفریدگار می کند.

***شهید احمد پلارک در قطعه 26 شهدا، ردیف 32، شماره 22***

اینستاگرام
سلام
*****
چقدر خوب است مطالب اینگونه که آموزنده و تأثیرگزار هستند را به دیگران هم برسانیم
اما، خوبتر اینست که اگر مطالبی از سایتهای دیگر کپی می کنیم بعنوان یک امانت به آن نگاه کرده و باذکر منبع از آن استفاده نماییم.
مطلب مذکور را هرکس نداند، یا شخصیت نقل کننده اش را نشناسد ، فکر میکند خودش هم رفته و از کنار فبر شهید گزارش مینماید!
این پدیده ، پسندیده نیست و یک عمل غیر اخلاقی محسوب میشود لذا همه سعی کنیم هم امانتدار خوبی باشیم و هم اصول اخلاقی رادر فضای مجازی رعایت نماییم ؛
راهشان پر راهرو باد. روحش شاد.
شما که ادعا می کنید اول باید یاد آور شوم که قبر صحیح است نه فبر درضمن شما از کجا می دانید که من به دیدن مزار شهید پلارک نرفته ام ؟!!!! نمی دانستم پیشگویی می کنید .
لازم به ذکر است یدانید من از مزار شهید بزرگوار دیدن کرده ام و اگر از نظر شناختن باشد در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان و در سایت وزین فاش نیوز همه شما را با آن شعر معروف بیشتر از من می شناسند وقتی شعر را خواندم یاد لقبی که به بامشاد در طنز پاورچین داده بودن (پاچه خوا....) افتادم و واقعا شباهت زیادی است
سلام
*****
حالا چرا اینقدر به شما برخورد!!! چرا اینقدر عصبانی شدید ؟!!!
بنده که حرف بدی نزدم !!
عرض کردم وقتی مطلبی از جایی برمیدارید و به این سایت یا هر جای دیگر کپی می کنید، بخاطر اعتبار بیشتر مطلب، و رعایت امانتداری ، منبع آن را ذکر بفرمایید
این که بد نیست. یک اصل و موضوع مهم در استفاده از مطالب دیگران است . ناراحت نشوید . مثل اسمتان متین باشید و باوقار . اگر زیارت مزار شهید رفتید هم زیارت قبول انشاالله .
باسلام به محضرامام عصر (عج)ونایب برحقش امام خامنه ای وشهدای 8 سال دفاع مقدس .مطالب بسیارخوبی بود .انشاال... شهدا شفاعت ما روسیاهان را درروز قیامت بنمایند.بنده تحت تاثیر قرارگرفتم ،اینگونه معجزات باید بیشتر دررسانه ها پخش شود تا درجامعه فرهنگسازی شود .
سلام اینگونه وقایع به‌صورت فیلم درست بشه بهتره مثل مختارنامه ،یوزارسیف..صلوات برشهدا
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi